Zapoměla jsem!

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mám velkou šanci na otěhotnění když jsem si zapoměla vzít munulý měsíc asi 4 prášky z HA a tento měsíc taky a hlavně jsem zapoměla v prvním týdnu HA (HA beru skoro 3 roky) byla jsem včéra na gynekologii a tam mi nic nepodvrdili, pokud bych byla těhotná 2 týdny asi by to ještě nebylo na ultrazvuku vidět co? Mám i příznaky těhotenství, trochu mě to děsí no. Děkuji za odpověď a hezký den.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost gravidity samozřejmě existuje, na ultrazvuku je spolehlivě vidět gravidita 5 týdne,udělejte si gravitest,který je positivní již 5-6 den po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: