Zapomentá tabletka

Chci se zeptat,jestli je možné otěhotnění,když sem si nevzala antikoncepci,beru lunafem.Beru to pravidelně,nikdy sem nevynechala,ale beru to vždy každé ráno,ale s přítelem sme měli sex a já si ji vzala hned potom.Jaké je riziko otěhotnění? Menstruaci mám dostat asi 15.1.Jiné zdrav.problémy nemám a vzít si tabletku "po" je už pozdě. Děkuji. Eva

Odpověď odborníka:

Těhotnění možné je, ale záleží, kterou tabletu jste zapomněla, tj v které fázi cyklu. Udělejte si test, ikdyž dostanete menstruaci. Berte v úvahu, že je bezpečná tolerance 12 hodin.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: