Zapomenutá antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Dienillle již přes rok a bohužel se mi povedlo zapomenout 6. den pilulku. Vzala jsem si ji až po 25 hodinách společně s tou, kterou jsem měla brát ten den. poslední pohlavní styk jsem měla před 2 před zapomenutím. Jaká je pravděpodobnost těhotenství a jak mám dále pokračovat ? Stačí opravdu jen dalších 7 dní s použitím i jiné ochrany? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotnět byste neměla, určitě se chraňte kondomem min.7 dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: