Zapomenutá antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně ohledně zapomenuté pilulky. HA Minerva užívám už přes rok a nyní jsem si po 7 denní pauze zapomněla vzít druhou pilulku. Prášek jsem si vzala za jedenáct hodin od doby kdy jsem si jí měla vzít přesně podle příbalového letáku. Přesně před týdnem v 7 denní pauze jsem měla nechráněný pohlavní styk je možnost že by byl účinek HA nějak narušen a je potřeba se chránit i jinak? předem děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela určitě se nyní chraňte minimálně týden dalš metodou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: