Zapomenutá antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Ve druhém platíčku antikoncepce jsem si zapoměla vzít ve čtvrtek asi 4 pilulku před koncem a bylo to více jak 12 hodin. Vzala jsem si na druhý den dvě pilulky a ted jsem měla sedmidenní pauzu a už beru 4 pilulku s třetího platíčka je ještě možnost otěhotnění nebo už jsem chráněná děkuji za odpověd. Katka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, budete chráněna před otěhotněním až po týdnu užívání antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zapomenuté pilulky antikoncepce | Od: klariis | 25.4.2014 15:27
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak velká je pravděpodobnost otěhotnění v případě, že jsem zapoměla vzít první 3 pilulky z platíčka a po 4 dnech (tj. po 4 vzatých pilulkách) jsem měla nechráněný sex (i další následné dny)? Předem děkuji za odpověď K.
reagovat
re:zapomenuté pilulky antikoncepce | Od: Poradna uLékaře.cz | 28.4.2014 13:49
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosíme Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila jej přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.

V poradně se Vám bude lékař věnovat. Děkujeme
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x