Zarudlý žalud

Dobrý den, mám zarudlý žalud a vnitřní stěnu předkožky, problémy s tím zatím nemám. Poslední dva týdny jsem bral antibiotika, nemůže to být vedlejší učinek? Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jakube! Nezní to jako právě typický vedlejší účinek ATB léčby. Doporučuji kontrolu u lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
-23 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: