Zatahování varlat

Dobrý den.Jezdím často na kole (doba jízdy cca3-4h) a pravidelně se mi stává,že po návratu domů mám obě varlata zatažená pod kůži nad penisem.Trvá třeba i půl hod. než se vrátí zpět do šourku. Nevadí jim tak dlouhá doba mimo šourek (4-5h)?Nemohou vniknout do břišní dutiny?Nehrozí atrofie varlat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to zatahování je reflexní a pokud se varlata při zahřátí vrátí dolů, tak je to v pořádku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x