Zátěž operované achilovy šlachy

Dobrý den. Mám 8 týdnů po operaci utržené achillovky. Dnes při rehabilitaci mě šlacha mírně bolela, ale ted už nebolí. Šlacha je krásně hmatatelná. 7. září mám jet do Chorvatska. Může se se šlachou ještě něco stát??

Odpověď odborníka:

Půl roku šlacha a její sešití zasluhuje opatrné a postupné zatěžování. S opatrností lze cestu a pobyt absolvovat Přesto na dovolené může dojít k nečekanému a nechtěnému zatížení, spíše bych radil cestu odložit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: