Zavislost na lecich

Dobrý den.Par let trpim nespavosti-řešim to bylinkama,které ale nezabiraji.Jsem doma,bez práce v ID.Kdybych chodila do zaměstnání,tak bych již byla na prášcích,ale tak se snažim to vydržet a přes den se nějak zabavit.Ale unavá je moc silná.Leku se bojim strašně moc,hlavně zavislosti a přibírání. Jenže nyni mam problem,mam jet do lazni a v cizim prostředi to už neusnu vůbec a existovat přes den musim,abych nezkolabovala.Prosim Vas mužete mne poradit,zdali kdybych 3 tydny zobala prašky,zdali vznikne zavislost a hlavně jak by to probihalao,když je doma opět jist nebudu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Mileno. Vašim problémem je úzkost. skočte do lékárny pro Sédatif PC a užívejte 3x2. Homeopatika nemají žádné vedlejší účinky. Nemějte nikdy zácpu( denně je norma, obden nikoliv). Nežijte kompromis! Koukněte ven- je Jaro! Krása,kterou nám dává příroda usvědčuje každý strach a úzkost ze lži...nezapomeňte! :-) Jsem s Vámi! Kontakt na mě je mens-sana@seznam.cz Budete li potřebovat,pošlu Vám velmi podrobné instrukce. Můžete mi na revanš napsat,co žijete:-) Nic není bez příčiny... ani úzkost:-) Děkuji Vám za důvěru! Mějte se krásně a nezapomeňte se těšit! Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
úzkost | Od: Iva | 28.5.2016 17:01
Trpím úzkostmi, nyní se mi vrátily po
4 letech. V současné době beru 2x
denně lexaurin a běhen dne sédatif
PC. Jsem pořád hrozně unavená a
bolí mě žaludek. Co s tím, za týden
mám letět na dovolenou, děkuji
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x