Závraty, nevolnosť, depresie, malatnosť

Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu v probléme s mojím zdravotným stavom. Problémy: zvýšený krvný tlak, 180-200/100-140, vysoká hladina cholesterolu v krvi, bolesti chrbtice v oblasti krku, závrate, malátnosť. Beriem lieky: ATORIS, CERUCAL-Injekcie, FRONTIN, URUTAL, TANAKAN, LUSOPRESS, HYDROCHLOTHIAZID, GROPTEN Výsledky vyšetrenia z angiologickej ambulancie z dňa 10. 5. 2013: závraty v Th, obj pulz hmatné bez sš - pri templexnej sonografii nález na karotídach a VA extrakraniálny úsek.: na karotídach vpravo primeraný prietok vľavo bulbus as zmeny a ICA sten 30-35% stabilizovaného charakteru na Va prietok antegrádny ohnutie na VA2 úseku vedľ. nález drobne nod zmena vpravo šž - Za I-65,2 dop. th statin, antiagregancia a vazodilatancia CFM kontorla o 6 mes Mojou otázkou je, či je spôsob liečby je podľa Vás správny, pretože príznaky stále pretrvávajú aj počas liečby. Či nie je potrebné zmeniť liečbu alebo aj lekára (neurológa).

Odpověď odborníka:

Dobrý den, medikace z neurologie je pravděpodonbě v pořádku. Otázka je stále dekompenzované arteriální hypertenze, pokud máte stále vysoký tlak, bude vhodné upravit léky na vysoký tlak. Dále by bylo možné navýšit léky na bolest, pokud vás dále trápí bolesti zad. Bude vhodné vše probrat s praktickým lékařem.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: