Zdraví, stres, psychika

Dobrý den, chodím k paní L. Ch. na psychiatrii. Ze začátku jsem měl citalec na neurotické stavy, pak jsem jel do léčebny, tam mi diagnostikovali psychózu, a teď na to beru questax. Jenom že s citalecem to nejde dohromady. Kromě toho mám valproat, ten je jako doplněk ke Q., a proti podráždění místo C. Jenom že ten se netrefuje účinkem tak jako cit. A já žiju v neustálém stresu. Není to, že bych byl furt v histerii ale za den mě rozčílí několik mnoho maličkostí, a necítím se prostě v pohodě. Ona to nechává tak, protože je psychóza závažná nemoc (sice u mě to nebylo tak strašné) (sice poslední měsíce už mám i menší dávku Cit.) (a ta psychoza působí taky do určití míry to rozčílení) , ale já mám obavu o zdraví v jiném směru, a to je srdce. Co s tím?

Odpověď odborníka:

Dobrý den,nejlepší by samozřejmě bylo,kdyby se Vám dařilo komunikovat se svou ošetřující paní doktorkou ,nemyslím si,že by jí byl Váš stav lhostejný.Máte-li obavy z onemocnění těla,rozhodně vyhledejte praktického lékaře.Pokud byste přece jen sám chtěl konsultovat léčbu svého psychického onemocnění,obraťte se na Psychiatrické centrum Praha,kontakt naleznete na jejich stránkách.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: