Zdravotní problémy

Dobrý den paní doktorko.Chtěl bych se vás zeptat.Před třičtvrtě rokem jsem měl sex s pochybnou slečnou.Po pár týdnech jsem od ní dostal angínu,protože byla nemocná a odemně to dostaly kolegové s práce.Zhruba po čtvrt roce se mi na zádech objevyli býlé skvrny a svědilo mě celý tělo.Doktor mi předepsal Batrafen po 14 dnech mi skvrny pomalu mizí,ale ještě jsou.po 2 měsící se mi přidalo pálení penisu na špičce pálí po sexu někdy i druhý den a někdy při něm.Ted to začlo pálet i přítelkyni taky jen občas.Za nedlohou se přidalo býlý povlak na jazyku jen na vrchu,pak i bolesti u prsou spíš blýž k ramenum.Když i to přestávalo začlo bolet mezi třísly až pálet šlo to na stehna ke kolenům do zádu a pod ně.Zhruba po 14 dnech to skoro nebolý a objevyla se bolest zad a rýma a menší teplota.Prosím mohla by ste mi poradit o co by mohlo jít a nebo jestli to nemůže být nějaká pohlavní nemoc hrozně moc mi pomůžete.Předem děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě bych Vám doporučovala vyšetření na dermatovenerologoii, kde se zabývají pohlavními chorobami, může se jednat o mykosu, ale i jinou infekci. Určitě by bylo vhodné provést stěry, laboratorní odběry a dle výsledku cíleně přeléčit antibiotiky.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: