Zlomenina klíční kosti

Dobrý den, již pátým měsícem se léčím se zlomeninou klíční kosti (zlomená na svém konci u ramenního kloubu, fragmenty jsou od sebe 7 mm). I po operaci a vnitrodřeňové osteosyntéze nedošlo ke zhojení ani k vytvoření svalku. Prý se mezi fragmenty nachází určitá hmota, ale není provápnělá. Nevím, co to znamená. Celá levá končetina je značně pohybově omezena a bolestivá. Lékaři mi radí konzervativní léčbu, ale já se bojím, že by po tak dlouhé době kost nemusela srůst. Jaký je Váš názor? Moc děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Barboro! Takto na dálku bohužel není možné se jednoznačně přiklonit k jednomu řešení. Určitě ale máte právo na second opinion, tedy konzultaci s ještě jiným odborníkem, třeba z některé z fakultních nemocnic.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: