Zlomenina licnej kosti

Dobrý deň. Pred dvoma dňami som dostal úder pod oko kde mi ostalo opuchlé miesto.Líce ma normálne nebolí ale ked si mierne zatlačím na opuchnutom mieste tak dosť zabolí.Chcem sa teda opýtať či to môže byť zlomenina alebo to je len narazené? Za odpoveď Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se o zlomeninu jednat nebude. Jak ale bez vyšetření a bez rtg to můžeme říci s jistotou? Důležité jistě je, že není postihnuté oko ani jiná funkce smyslů v obličejové části. Ale lékařské vyšetření jistě bude na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: