Změny na děložním čípku

Dobrý den, děkuji moc za odpověď: omlouvám se, za nejasnosti, pokud se můžu ještě jednou zeptat a upřesnit.Od roku 2006 jsem byla po cytologickém vyšetření ze stěrů děložního čípku pozitivní na HPV.V roce 2007 jsem byla 2x negativní. Po druhé to bylo během těhotenství.Před půl rokem jsem měla opět tyto stěry pozitivní.Mám 36 let,je možnost , že můžu mít tyto testy opět negativní? Do budoucna?Můj lékař mi řekl, že mám přednádorový stav 1 a proto mi doporučil konizaci. Děkuji moc za odpověď. Přeji příjemný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud podle cytologie vyšel "přednádorový stav 1" (CIN 1), doporučoval bych také konizaci. Přesto by ale bylo vhodné, abyste se ještě jednou informovala u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: