Zmizí gynekomastie?

Zmizí zduřelé bradavky spojené s gynecomastií samy? Popř. Kdy a nebyla by lepší operace i když je mi 14? Někde jsem četl že by měly zmizet na konci puberty... Ale to je moc dlouhá doba... Přecijen chci chodit na bazen, normalne do telocviku....

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jak jsem Vám již odepisovala - je dosti pravděpodobné, že ani operace by nebyla definitivním řešením, zvětšování prsů by se nejspíš vracelo. Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: