Znaménka

Dobrý den, byla jsem na vyšetření na kožním oddělení kvůli znaménku ve vlasech, podle lékařské zprávy se jedná o 6 mm névus, Paní doktorka říkala, že je neškodný, ale že jej doporučuje odstranit, protože by se mohl zvětšovat. Jelikož mám znaménko v zadní části hlavy přibližně tam kde končí pěšinka vlasů, tak se obávám, že operativní vyjmutí znaménka by zanechalo jizvu a tudíž holé místo bez vlasů, proto bych se Vás ráda zeptala zda by laser nebyl v tomto případě vhodnějším řešením. Pro představu posílám fotografii. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Toto znaménko bych jednoznačně doporučovala odstranit laserem, tak jak píšete, čím dříve to uděláte, tím menší bude ranka a lépe se bude hojit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: