Zorné pole

Dobrý den,byla jsem v létě na vyšetření Perimetrem a paní doktorka říkala, že mám opět přijít,takže to nebylo dobré.Byla jsem na operaci mozku v r.2006 a paní doktorka usoudila,že je to po té operaci.Teď jsem byla opět na vyšetření Perimetrem a bylo to opravdu o mnoho lepší.Samozdřejmě jsem měla radost a chtěla bych se zeptat,jestli to člověk může nějak ovlivnit,aby to bylo stále v pořádku,co bych v tom případě měla dělat?

Odpověď odborníka:

Bohužel výsledky takovýchto vyšetření se nedají životosprávou příliš ovlivnit, doporučuji užívat dlouhodobě nějaký volně dostupný kombinovaný přípravek na posílení očí (např. Protectum Ginkgo Extra).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: