Zubní imlantát

Dobrý den, minulý týden jsem podstoupila zavedení zubního implantátu, mohu i v období kolem zákroku užívat bakteriální lyzát Dentivac? Občas na ztuhlé svalstvo užívám elektromyostimulátor ( Beurer EM 20 neck mini elektrostimulátor) v návodu je uvedeno, že myostimulátor není vhodné používat, pokud má člověk kovový implantát, nevím, jestli se tímto myslí i zubní implantát...hrozilo by pak případné nějaké riziko? Děkuji Vám za odpověď. Pavla K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myostimulátor neohrožuje zavedený implantát, nevím ovšem zda při používání Vašeho konkrétního modelu nedochází k přehřívání tkání v okolí, to by pak riziko být mohlo. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: