Zúžení předkožky v části penisu, délka penisu

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na pár věcí, asi v 7-8 letech jsem měl pád na varlata, ihned jsem jel k doktoru, řekl, že by vše mělo být v pořádku, že by to nemělo mít žádné následky.. Ale já si myslím, že je možná má jak na délku tak na předkožku. Je mi 17let čerstvých před dvěma měsíci jsem měl narozeniny.. Délka penisu v klidovém režimu je 8-10 cm max a když mám erekci tak 15 max 16 cm.. Také je tu další problém z žaludem mám ho strašně malý přijde mi že do teď nevyvinutý.. Když mám penis v klidu jde mi v klidu stáhnout když mám erekci tak jde maximálně pod žalud nikdy i víc nikdy to bolí nikdy ne, co by jste mi doporučil k urologovi mám strach, je mi to trapné jít tam s tímto.. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, délka je v pořádku. Pokud nemáte jinou deformaci genitálu, tak i žalud bude vyvinut správně - pouze menší. Předkožka by měla být stažitelná volně pod žalud i při erekci. Takže ji buď trénujte nebo vyhledejte lékaře

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: