Zvětšené uzliny po očkování proti tetanu

Dobrý den, je mi 23 let a před dvěma dny jsem byla očkována proti tetanu, bylo to po deseti letech. Teď se mi ovšem zvětšily uzliny v tříslech a chtěla bych se zeptat, jestli to samo odezní, či je nutná návštěva lékaře. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšení uzlin může, ale nemusí souiviset s očkováním. Je tedy vhodné kontaktovat ošetřujícího lékaře, zejména pokud by se přidaly další obtíže (teplota, bolesti uzlin, obtíže v oblsati uzlin - např.s močením apod.).

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: