Zvětšené uzliny v tříslech

Dobrý den, asi tři týdny mám zvětšené uzliny v tříslech - zdá se mi, že vlevo více. Nejsem nemocná ani nachlazená - tedy myslím virově nebo bakteriálně, ale mám hodně aktivní psoriatrickou artritidu a mimo jiných kloubů mě hodně bolí kyčle. Je možné, aby uzliny byly zvětšené od zánětu v kyčlích, nebo od zánětů v kloubech vůbec? Nebo si mám zajít k lékaři dříve, než mám plánovanou kontrolu? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zvětšené uzliny nejsou pro psoriatrickou artritidu typické. Doporučuji Vám návštěvu lékaře co nejdříve. Zdravím a břeji brzké uzdravení.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: