Zvracení a průjem

Dobrý den, užívám lyndynette 75/20, měla jsem zvracení a průjem během 2 dnů, bylo to DO 4 hodin od užití pilulky. Byla to 14. a 15. pilulka. Následujících 7 dnů tedy použiji jinou antikoncepční metodu (dle letáku). Nebo je nutné počkat déle? Měla jsem si ale místo tablety vzít jinou (náhradní)? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Aby jste měla zcela jistotu v tomto cyklu používejte ještě kondom, v dalším cyklu to již bude bez problémů. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: