Zvýšená funkce

Dobrý den,již 4 roky jsem po vyjmutí celé ŠŽ,beru eutyrox 100 a již celý týden je mě špatně,mám bušení srdce,je mě na zvracení,třes,slabost,úzkost.Praktická lékařka mě vzala krev a řekla že hodnoty ŠŽ jsou posunuty.Je tedy možné abych měla takové potíže při tomto léku?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez znalosti toho, kam a v jaké míře jsou hodnoty posunuty, vám na dotaz nedokážu odpovědět. Nemyslím si ale, že by při dávce 100ug Euthyroxu, kterou jste až dosud dobře snášela celé 4 roky, došlo najednou ze dne na den k takové změně. Považuji v tomto případě za indikované provést další vyšetření počínaje vyšetřením srdce. Pokud přesto máte pocit, že v tom štítná žláza hraje klíčovou roli, doporučuji navštívit vašeho endokrinologa. Hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: