Zvýšená hladina psa

Dobrý den, byla mi zjištěna zvýšená hladina PSA a lékař mě objednal na biopsii. Datum objednání je však až za tři měsíce a to se mi vzhledem k avizované možnosti zhoubného nádoru na prostatě zdá opravdu dlouho. Můžete mi k tomuto podat nějaké informace? Děkuji A.N.

Odpověď odborníka:

Záleží na tom, jaké jsou hodnoty PSA, resp. jak moc zvýšené a jestli máte nějaké další projevy či nálezy, které by svědčily pro nádorové bujení a tím pro urychlený zákrok. 3 měsíce je opravdu dlouhá doba, nevím, z jakého důvodu vás lékař neobjednal dříve.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Články: Pravidelné kontroly prostaty vám můžou zachránit život!
Karcinom prostaty je jedním...
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Články: Propolis – stará léčivá látka v novém provedení
Výjimečných vlastností...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: