Zvýšení tlaku po amarylu

Užívám několik let Prestarium Neo a nyní na snížení hladiny cukru Amaryl 2mg. Mám užití zvýšený tlak až přes 170/84. Jakmile vysadím Amaryl tlak se během dne vrátí do normálu. Snášejí se tyto léky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Jane, takové změny tlaku by současné podávání těchto léků vyvolávat nemělo. Informujte o výsledcích svého měření Vašeho praktického lékaře nebo internistu. Bude potřeba Vaše zjištění nějakým způsobem objektivizovat. Jestli se vyšší tlak potvrdí, lékař případně léčbu upraví. Sám si ale medikaci neměňte. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

MUDr. Barbora Bačová
MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x