Hysterektomie a zvýšení tlaku a cholesterolu

Dobrý den pane doktore. Chtěla jsem se zeptat, zda operace Hysterektomie muže po letech udělat zvýšení tlaku a cholesterolu? Jsem 8 let po operaci a poslední dobou se mi toto zvedlo, tak mě napadlo, zda to nemůže souviset. Léčím se i se štítnou žlázou, ale již 25 let a před Hysterektomií žádný problém.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Hysterectomie nemá na tlak ani hladinu cholesterolu žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: