Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Trombex

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Tetování při užívání Trombexu

Léky Petr 26.6.2017

Dobrý den rad bych se zeptal chtěl bych si nechat udělat tetování ale je problém ze musím brát Trombex 75 mg kvůli stentum v krčních karotydach rad bych se zeptal jestli by bylo možné ho vysadit na Par dni vysadit . mám strach ze budu víc krvácet a bude problém s tetováním děkuji Zobrazit více

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová
Odpovídá lékař:

kpt. MUDr. Denisa Gottvaldová

Dobrý den, Trombex rozhodně nedoporučuji vysazovat, ani na pár dní. Komplikace, které byste si neuváženým... Celá odpověď

Reklama

Kašel

Plíce, dýchání JUDr. Pavel 24.6.2017

Dotaz píši za manžela, o kterého pečuji již 3 roky. Byla mu diagnostikována supranukleární paralýza mozku s epil. záchvaty, jeho zdravotní stav je vážný, i když paní primářka před třemi lety prohlásila, že nechápeme, že manžel umírá, přesto žije. Jeho stavy jsou střídavé, změna osobnosti to samozřejmě... Zobrazit více

MUDr. Zdeňka Janoušková
Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková

Dobrý den. Léky má manžel nastavené dobře, určitě je vhodné je užívat nadále. CRP 81 je vysoké, svědčí... Celá odpověď

Rizikovost operace karp.tunelu

Mozek a nervy Petr 22.6.2017

Dobrý den Celá léta mne provázejí drobné potíže s mravenčením rukou-hlavně prvních 3 prstů ruky..Obvykle pomohlo klasické protřepání,nebo změna polohy ruky.Obrat přišel 5.5.2014-kdy došlo k IKTU v oblasti prodloužené míchy - viz příloha 1 - od této doby se mravenčení rozšířilo na oblast od lokte až... Zobrazit více

MUDr. Klára Martoníková
Odpovídá lékař:

MUDr. Klára Martoníková

Dobrý den pane Petře. Na dotaz, jak rizikový je pro Vás výkon, by Vám nejeépe odpověděl Váš praktický... Celá odpověď

doc. MUDr. Ondřej Kalita Ph.D., MBA
Odpovídá lékař:

doc. MUDr. Ondřej Kalita Ph.D., MBA

Dobrý den, karpální tunel se diagnostikuje pomocí EMG. Ten to potvrdí, či vyvrátí. Karpální tunel se... Celá odpověď

Stav po mrtvici a cesta letadlem

Mozek a nervy Miroslav 25.5.2017

Dobý den,mám tento dotaz.V roce 2014 a 2015 jsem prodělal mozkovou příhodu a na to mi poté diagnostikovali epilepsie lečím se i z vysokým tlakem.Rad bych veděl zda mohu cestovat na dovolenou letadlem délka letu cca 3hod.Užívám tyto leky:Orfiril long 800mg 1-0-1a Trombex 1-0-0 a dále leky na tlak.Děkuji... Zobrazit více

MUDr. Danica Fričová
Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová

Dobrý den Miroslave. Cestovat můžete, bylo by vhodné si na cestu vzít buď kompresní punčochy, nebo se... Celá odpověď

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Maca kořen

Doplňky stravy Eva 30.4.2017

Dobry den, rada bych se zeptala zda je mozne uzivat koren maca pokud se pravidene berou leky na redeni krve (Trombex) .DekujI Zobrazit více

MUDr. Daniela Obrová
Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová

Dobrý den, paní Evo, neviděla bych problém v užívání kořene maca, který působí příznivě na imunitu, stres,... Celá odpověď

Stav po infarktu myokardu, pracovní neschopnost

Srdce a cévy Roman 13.4.2017

Dobry den chtel bych se zeptat mel jsem infarkt v listopadu jsem v neschopnosti dnes jsem byl na kardiologii napsal mi pro obvodniho lekare at mi udela recenti odbery lipid.profilu vhodna vcasna BE a pri dg.rozpacich reskg.jinak kontrolni TTE od PCI vhodne dle meho obvodniho lekare ze mam narik na duchod... Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, aptus v souvislosti s pracovní neschopností znamená, že jste již schopen práce (aptus = práce... Celá odpověď

MUDr. Zbyněk Cejnar
Odpovídá lékař:

MUDr. Zbyněk Cejnar

Dobrý den, paní doktorka vše již odpověděla. Nemyslím si, že máte nárok na invalidní důchod. Ošetření... Celá odpověď

Dyspepsie po ASA

Vnitřní lékařství MIROSLAV 3.3.2017

po infarktu , před 5 lety , užívám godasal 100 . 1x denně a mám stále potíže se žaludkem , na ten beru apo panto 40 1x a i přesto je mi blbě , je nějaký lék po kterém mi nebude blbě ? Děkuji za odpověd Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, kyselina acetylsalicilová má v sekundární prevenci u ischemické choroby srdeční nezastupitelné... Celá odpověď

Modřinky a vliv Trombexu a Aspirinu

Srdce a cévy ladislava 1.2.2017

dobrý den, dělají si modřinky po rukou a chci se zeptat jestli na to může vliv že beru trombex a aspirin Zobrazit více

MUDr. Barbora Barchánková
Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková

Dobrý den, Trombex a Aspirin jsou léky, které snižují srážlivost krve (užívají se v této kombinaci obvykle... Celá odpověď

Roztroušená sklerosa

Mozek a nervy Ivana 27.1.2017

Mám od 16.8. kdy jsem byla ve znojemské nemocnici ranní brnění v obou DEKK pak následuje lehké ztuhlosti prstů pravé ruky a následné pálení lové tváře. nyní asi dva dny mě také bolí nebo píchá na spánku pravé poloviny hlavy. byla jsem na mag. rezonanci a tam mi napsali Vícečetná ložiska bílé hmoty hemisfér... Zobrazit více

MUDr. Zuzana Bisová
Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Bisová

dobrý den, nález na magnetické rezonanci vypadá jako roztroušená sklerosa-to jsou ta ložiska bílé hmoty.definitivní... Celá odpověď

MUDr. Eliška Klímová
Odpovídá lékař:

MUDr. Eliška Klímová

Dobrý den, souhlasím s hodnocením MUDr Bisové. MR potvrdilo poškození mozkové tkáně, vysvětluje Vaše... Celá odpověď

Chybí dotaz

Mozek a nervy Ivana 26.1.2017

Mám od 16.8. kdy jsem byla ve znojemské nemocnici ranní brnění v obou DEKK pak následuje lehké ztuhlosti prstů pravé ruky a následné pálení lové tváře. nyní asi dva dny mě také bolí nebo píchá na spánku pravé poloviny hlavy. byla jsem na mag. rezonanci a tam mi napsali Vícečetná ložiska bílé hmoty... Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, dotaz a Váš zdravotní problém jste rozsáhle popsala, zapoměla jste ale uvést konkrétní dotaz,... Celá odpověď

Tachykardie

Praktické lékařství Ivana 12.1.2017

Dobry vecer. Chcem sa spytat na moju mamku. Ma 57rokov, lieci sa na AH, RA, dyslipidemiu, Trombex. Pred dvomi dnami sa nadranom o pol tretej zobudila na tachykardiu 125/min. TK 140/70. Pred spanim o pol noci uzila Egilok 25mg. O pol tretej uzila Egilok znovu 25mg. No tachykardia pretrvavala.o pol siestej... Zobrazit více

MUDr. Jana Harnová
Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová

Dobrý den Ivano, příčin srdeční arytmie je celá řada ( např. onemocnění štítné žlázy, anemie, minerálové... Celá odpověď

Závratě a léky

Vnitřní lékařství Felix 20.12.2016

Dobrý den, mám problém se závratěmi. Když vstanu ze židle zamotá se mi hlava a musím si znovu sednout a za chvilku zkusit znovu vstát. Někdy toto musím opakovat třikrát i čtyřikrát. Doslech jsem se že to může být způsobeno nevhodnou kombinací léků, proto se chci zeptat zda je to způsobeno léky které... Zobrazit více

MUDr. Gabriela Rybářová
Odpovídá lékař:

MUDr. Gabriela Rybářová

Dobrý den, užíváte celkem hodně léků, ale soudím, že jste pro všechny své onemocnění sledován specialisty.... Celá odpověď

Interakce léků a kožní obtížr

Kožní obtíže Petr 16.12.2016

Prosím o posouzení vhodnosti užívání uvedených léků souběžně Concor 2.5 Lorista 50 Cordarone 200 Anopyrin 100 Trombex 75 Omeprazol 20 Monomack depot 100 Preductal Sortis Agen 5 Nolplaza 20 Glukophage 850 Může tato kombinace způsobit kožní potíže? Děkuji za odpověď Vincek Zobrazit více

MUDr. Jan Diviš
Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Diviš

Dobrý den, obecně problematika léků a kožní reakce je velmi častá. Nedá se s jistotou říct, který lék... Celá odpověď

Léky na ředění krve a vitamíny

Vnitřní lékařství Zdenek 30.11.2016

Ma matka uživa prašky na rozpoušťeni krve kvuli cevnich problemu.Koupil jsem ji připravek na podporu kosti-vapnik.hořčik.zinek.+vitamin d a vitamin k.Jenže jsem se dočetl že vitamin k naopak podporuje sražlivost krve.Prosim o radu jsou li pro ni tyto vytaminy nevhodne nebo přimo nebezpečne. Zobrazit více

MUDr. Lucie Hasalíková
Odpovídá lékař:

MUDr. Lucie Hasalíková

Dobrý den Zdenku, je důležité, které léky na ředění krve bere, pokud užívá Warfarin či Lawarin tak nesmí... Celá odpověď

Trombex v kombinaci s Lecitinem, Ocuteinem, Condrosulfem

Praktické lékařství Vlasta 28.11.2016

Dobrý den. Po slabé mozk. příhodě mi byl předepsán preventivne Trombex po půl roce mi neurolog začal psát Clopidogrel /prý je to stejne/? 1-0-0.Chci se zeptat zda mohu uživat doplňky jako Lecitin, OCUTEIN a Condrosulf. Vse mi doporučil ruzni lekari. /oční, ortopedie. / DĚKUJI MOC. Zobrazit více

MUDr. Veronika Horáková
Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková

Dobrý den, vše uvedené by mělo být bezpečné v kombinaci s Trombexem, v příbalovém letáku není uvedena... Celá odpověď

Zavřít reklamu