Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Achillova šlacha

Chirurgie Michal . 7.9.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, včera jsem vám psal dotaz i s přiloženou fotografií. Dnes došla odpověď, ale nešla mě otevřít. Otázka byla jestli by jste mě doporučil pobyt u moře, když jsem měl 8.6.2012. operaci utržené achillovky a jestli se s tím může ještě něco stát. Mohl by jste mě prosím odpovědět znovu? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Pobyt u moře po této době je opravdu doporučitelný, naopak koupání v moři a vliv mořské vody a jodem bohatého ovzduší bude přínosem, Varovat se pádů, běhů a skoků.

Související dotazy

Distenze Achillovy šlachy
Dobrý den, můj dotaz směřuje k tomu, zda bylo správně...
Natažení šlachy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda z přiložených...
Bolest a otok Achillovy šlachy
Dobrý den. Již delší dobu mám problémy s kotníky. A...
Achilova šlacha
Dobrý den Chtěl bych se Vás zeptat na jednu otázku....
RHB po úraze
Dobrý den, měl jsem úraz 1. 4. 2017 na lyžích. Vyšetření...
Achillova šlacha
Zdravim, přetrhla se mi achillova šlacha, stále mam...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Agresivní skoly

Dobrý den pane doktore, měl bych na Vás dotaz. Nedávno jste mi jeden zodpověděl...

Agresivní sperma

Dobrý den. Přítelkyně mi sdělila, že má problém s mým "agresivním" spermatem....

Agresivní vztek a každá zornička jiná

Dobrý den. Mám dotaz ohledně přítele. Včera měl veliký vztek, agresivní vztek..a...

Agresivní zápach

Dobrý den, chci se zeptat na intimní věc. Jedná se o mé sperma. Má moc pronikavý...

Ah ta boule

Hezky den,prijemne pocasi,kratky den, dobre jidlo ...podnebi,vcelku jsem se...

AHT nereagující na léčbu

Dobry den prosim vas uz 25 let se lecim s krcni pareri uz jsem prodelal i operaci.Mam...

AHT u mladého pacienta

Dobrý den, je mi 32. Od 25 roku mám problémy s vysokým KT. Užívám prášky zorem...

Achalázie jícnu

Dobrý den, s diagnózou jícnové achalázie v obl. kardie žiju až delší dobu -...

Achillova slacha

Dobrý den, můj přítel má vlivem dětské obrny zkrácenou achillovu šlachu o 3...

Achillova šlach

Dobrý den. 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. V pátek 7.9.2012...

Achillova šlacha

dobrý den,prosím o radu,již 3 roky trpím záněty achillových šlach na obou nohách,několikrát...

Achillova šlacha

Dobrý den. 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes ještě pořád...

Achillova šlacha

Dobrý den. 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes již chodím...

Achillova šlacha

Dobrý den. 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achilovky. Podle mě je vše pořádku....

Achillova šlacha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám problém s achillovkou. Vždy ráno když vstanu...

Achillova šlacha

Dobrý den. Mám 11 týdnů od operace utržené achillovky. V pondělí nastupuji do...

Achillova šlacha

Dobrý den,asi před třemi dny se mi udělali na obou achillových šlachách malé...

Achillova šlacha

Dobrý den. Dne 8.6.2012 jsem byl na operaci utržené achillovky. Dnes chodím...

Achillova šľacha

Dobrý deň, prosím Vás o radu. Pred 3 týždňami po behaní ma bolí Achillová...

Achillova šlacha

Dobrý den ,vloni v srpnu jsem špatně došlápla na schodech a bolela mě achillovka,šla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×