Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ad. Hyperkyfóza a VDT

Ortopedie Lenka . 10.6.2011 redakce uLékaře

Ano jedná se o hyperkyfózu hrudní. Věk 26 l. A co např.jízda na kole, tanec, aerobic - je tam nějaké omezení?

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Nejsou žádná velká omezení, pohyb se doporučuje, jizda na kole spíše s vyššími řídítky, tanec ano, aerobic bych spíše nepraktikoval. Poradí vám každá fyzioterapeutka, která si vyšetří vaši pateř.

Související dotazy

Hyperkyfóza a VDT
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli a jaké může...
Hyperkyfóza a VDT
Ano jedná se o hyperkyfózu hrudní p. Věk - 26 . A...
Ad v těhotenství
Dobrý den,chtěla bych otěhotnět,ale bhužel beru Ad...
AD
Dobrý den, doktorka mi změnila AD z Asentra na Elify...
AD v těhotenství
Dobrý den moc Vás prosím o radu. Zajímalo by mne, zda...
Vedlejší účinky AD
Dobrý den, paní doktorko. Užívám 1x denně AD ARGOFAN...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

AD a sport, náhle úmrtí

Dobrý den Zajímá mne zda je bezpečné plně sportovat a posilovat při léčbě antidepresivy... Ekg...

AD a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na antidepresiva asentra v tehotenstvi....

Ad bulka na krku - minuly dotaz

Doplnění k předchozímu dotazu ohledne bulky na krku, hned u konci spodní celisti,...

Ad nekróza a zlomenina - HemaGel?

Vážený pane doktore, moc Vám děkuji za expresní odpověď. Ještě mne napadlo,...

Ad odpověď

Reaguji na Vaši rychlou odpověď. My ale bydlíme ve městě, vzdáleném 80km od...

Ad pneumokok v nose,očkování

MOc děkuji. Ještě jeden dotaz k Vaší odpovědi. Bylo by tedy dobré udělat dceři...

Ad Sertralin

Dobry den,moje psychiatricka mi nabízí napsaní léku Sertralin.Ale po přečtení...

Ad v tehotenstvi

Jeste bych se chtěla zeptat na uzivani leku,prodelala jsem deprese a od te doby...

AD v těhotenství

Dobrý den moc Vás prosím o radu. Zajímalo by mne, zda se mohou v těhotenství...

Ad v těhotenství

Dobrý den,chtěla bych otěhotnět,ale bhužel beru Ad tianeptin.MOhl by jste mi...

Adaptace kůže

Dobrý den, před čtyřmi lety jsem velmi rychle, během asi 12 týdnů, přibrala...

Add. chlamydie

Krevní testy mám naprosto v pořádku. Chlamydie se mi vrací již více jak 8 let...

Add. MR mozku a krční páteře

Paní doktorko, odpovídala jste mi na dotaz ohledně magentické rezonance. Odeslána...

Add. MR mozku a krční páteře

Moc Vám děkuji za rychlou odpověď. Nezklamala jste mne, vůbec ne. Tuším, že...

Addisonova choroba

Mám Addisonovu chorobu už rok na Hydrocortisonu beru 20-10-0mg jake je pracovní...

Addisonova choroba a porod

Dobrý den, již dva roky se léčím s autoimunitním onemocněním Addsionovou chorobou,...

Addisonova choroba a porod

Mnohokrat děkuji za rychlou odpověď. Těhotná jsem a jsem v 36 t.t. Můj endokrinolog...

Adekvátní postup lékaře při léčbě poranění kotníku

Dobrý den, měl bych dotaz který se týká toho zda má povinnost lékař chirurgie...

Adenectomia

Dobrý den,chci se zeptat syn byl na adenomia endoscopica,otomikroscopie s paracentézou...

Adenoca prostaty GS 4+4, iPSA 19,6

Dobrý večer pane doktore, Obracím se na Vás s velikou prosbou.Po roční známosti...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nádor průdušnice


Chronický zánět mandlí

Dobrý den, již tři roky mě trápí zvíšená teplota :37-37,7: teplota stoupá během...

Slabá ruka

Dobrý den, před nějakou dobu jsem už na téhle stránce pokládala dotaz ohledně...

Ciplox a plánování miminka

Dobrý den, prosím o radu. Užívám antibiotika Ciplox 250 na zánět močových cest....

Kýla


Antikoncepce a nepravidelné krvácení

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru několik let pravidelně antikoncepci a...

Svědivá vyrážka na pažích a lýtkách

Dobrý den, již třetí den mě trápí svědivá vyrážka. Nejprve se objevila na paži...

Pocit nedodechnutí


Naražená/zlomená klíční kost

Dobrý den, před třemi dny jsem při kotoulu narazil na rameno a od toho momentu...

Plíseň na chodidle

Dobrý den paní doktorko, Chtěl bych se Vás zeptat na pravděpodobný problém...

Zúžená předkožka

Dobrý den, mohu se zeptat už od mala trpím, zúženou předkožkou a jak bych to...

Světlá krev na papíře po stolici

Dobrý den, pouze při ranní stolici mám na toaletním papíru jasnou krev tak v...

ORL

Dobrý den, mému 7m synovi od 12.4.2015 píchali již 5x uši a má podruhé ATB....

Pooperační hojení ran není vždy jednoduché. Znáte možné komplikace?


Zvýšené APTT a snížené Neutrofily v krvi dítěte

Dobrý den. Prosím o radu. U syna, 10,5 roku, již téměř rok řeším zvýšené hodnoty...

Pískání v hlavě

Dobrý den, Už asi rok mně neustále píská v hlavě. Někdy méně, někdy více. Výskyt...

Borelioza

Dobrý den, koncem května jsem si na zádech našla přisáté klíště, o kterém jsem...

Pocit knedlíku v krku


Malé skvrny

Dobrý den, nad penisem se mi historicky (4 měsíce zpět) začaly tvořit malé...

MUDr. Pavla Koželuhová

Praktický lékař pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×