Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Afternor - účinnost

Antikoncepce Alena 6.12.2020

Dobrý den
Pravděpodobně v době mé ovulace (dle menstruačního kalendáře) jsem měla nechráněný styk s partnerem (selhal kondom). Přítel neejakuoval, ale i tak jsem se bála "kapičky lásky" cca po 40ti hodinách jsem projistotu užila afternor, dřív jsem nemohla. Čtu, že pilulka po neni funkční, pokud už ovulace proběhla. Je to pravda? Jaká je šannce na otěhotnění? Rodinu neplánuji. HA brát nemohu (zdravotní důvody)


1. doplňující informace 7.13.2020:
Dobrý den, pilulka se jmenuje afternor, slozenim by mela byt stejna jako postinor

Odpovídá lékař:

MUDr. Alžběta Vogelová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé Pracoviště: MediClinic, a.s.

Dobrý den, tato antikoncepce brání ovulaci, oplození vajíčka a oplozenému vajíčku brání u...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní
Nepíšete kterou aftermorning pill jste užila ale pokud nebyla prodleva delší ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie, Porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Vážená paní,
podle udaje výrobce Přípravek Postinor-2 může zabránit otěhotnění jen v p...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Účinnost
Dobrý den,chtěla jsem se zepatat jeslti Uroval biotic...
Účinnost
Dobrý den, mam takový dotaz. Mám doma asi 7 lahviček...
Její účinnost
Dobrý den, prosím mám prosbu. Přítelkyně měnila antikoncepci....
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, ráda bych se zeptala: beru antikoncepci...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, před třemi dny jsem dostala od paní doktorky...
Účinnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda léky Cotrimoxazol...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Afta

Dobrý den, v ústech za zuby se mi udělala bílá skvrna v podobě aftu, nikdy jsem...

Afta

Dobrý den, před pár dny mě začalo bolet v krku. Zprvu jsem si myslela, že je...

Afta v krku

Dobrý den, 18.12.2019 jsem objevil velkou aftu v krku, je lehce nažloutlá a...

Afta a pupínek v puse

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat pro klid v duši. Před pár týdny jsem praktikoval...

Afta a pupínky, jasný znak HIV?

Dobrý den. 2 měsíce zpátky jsem měl rizikový styk, kondem jsem měl, ale prasknul....

Afta acuta

Dobrý den, asi před deseti lety jsem začal mít problémy s afty. Afty (acuty)...

Afta jazyka

Dobrý den, kolem ledna jsem si kousnul do jazyka a pár týdnů jsem tomu nevěnoval...

Afta na jazyku

Dobrý den, od ledna si léčím aft na špičce jazyku není jinak velké a neboli...

Afta nebo příznak syfilisu?

Dobrý den, před dvěmi dny se mi udělal v puse malinkatý bolestivý vříděk nebo...

Afta v krku po extrakci osmiček

Dobrý den, Byla jsem vytrhnou pod narkozou všechny osmičky, poté se mi v puse...

Aftozni gastritida

Dobrý den. Mám dotaz za maminku. Je jí 54 let a zhruba půl roku trpí bolesti...

Aftózní nebo herpetická gingivostomatitida

Dobrý den, před měsícem jsem dostala horečky a bolely mě krční uzliny. Udělaly...

Aftózní stomatitida

Dobrý den, synovi (12 let) se na vnitřní straně rtu cca týden před Vánoci...

Aftozní stomatitida

Dobrý den již čtvrtý týden se mě drží nehojící se pásový opar v horním patře...

Aftozní stomatitida

Dobrý den, dcera 1.5 roku, vše začalo bolestí zubů, k tomu teploty, hlavně v...

Aftozní stomatitida

Dobrý den, je mi 18 let, jsem kuřák (kouřím necelé 3 roky, cca 3-5 cigaret...

Aftózní stomatitida

Dobrý den, dnes mi byl diagnostikovan zánět hltanu-zena 36 let.Syn- 3 roky-si...

Aftózní stomatitida

Dobrý den , chci se zeptat trpím dost na afty od doby co jsem měl mononukleozu...

Aftózní stomatitis

Dobrý den, v dětství se u mě vyskytoval aft, poněkud častěji pamatuji si návštěvy...

Afty

Co by to mohlo byt?:ta mapicka me zacina bolet a ty puchýřky taky.