Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

AIDS

Infekce Jaroslav 10.7.2017

Dobry den,
test po 40 dnech na hiv mi vysel zatim negativne, ale asi to nic nedokazuje jeste a asi jeste velmi velka pravdepodobnost pozitivniho vysledku. A muze snizena hodnota krevnich desticek ukazovat na infekci hiv?? Jsou pri hiv snizene krevni desticky??

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, snížení krevních destiček nebývá první příznakem AIDS. Doporučuji Vám zkontrolovat HIV test ještě za nejdříve 3 měsíce, nejlépe za 6 měsíců a bude-li negativní, pak se nemusíte obávat.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Strach z AIDS
Dobrý den mám hrozný strach týkající se Aids,myslíte...
Je možné, že jsem se mohl nakazit Aids/Hiv?
Dobrý večer, Před dvěma týdny jsem měl chráněny pohlavní...
Strach z AIDS
Dobrý den prosím poradte mi,mám hrozný strach.Před...
AIDS
Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV....
Předoperační vyšetření před odstraněním krčních mandlí
Dobry den chcem sa spytat.ak ma niekto akutny zapal...
HIV infekce
Ahoj, jak se mohu nakazit AIDS? Když mi někdo podá...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Achylovka

kdyz obuji botu a jdu tak me strasne píchá v achylovce , v nemocnici mi rekli...

Aids

Dobrý den chci se zeptat mímu přítely zemřela kamarádka na AIDS a když žila...

Aids

Dobrý den. Asi před půl rokem sem měla nechráněný pohlavní styk. Asi po měsíci...

Aids

Dobrý den,je možné nakazit se hiv virem,když jsme spolu s přítelem spali (bez...

Aids

Dobry den chci se zeptat jestli je mozne se nakazit aidsem pri oralnim uspokojovani...

AIDS

Dobrý den pane doktore. Chtěl jsem se Vás zeptat. Před třemi měsíci jsem mněl...

Aids

Asi před 2 měsíci jsem měl sex s jednou dívkou a šlo o přerušovaný sex (moc...

AIDS

Dobrý den,rád bych se zeptal,pokud bych mohl dostat Aids,kdyz moje kamoska dělala...

Aids

Dobrý den , mám dotaz učíme se to ve škole je mi 15 let.....když má muž 15 az...

AIDS

Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV. 23.11.16 jsem mel nuceny...

Aids

Dobrý den , chtel bych vedet kdyz žena provádí krátkou dobu orální sex mužovi...

Aids

Dobrý den chtěl sem se zeptat od jakýho roku byl první případ HIV a kolik lidí...

Aids

za jak dlouho zjistím, jestli jsem se nenakazila aids?

AIDS

Dobry den,8dni mi trvaly takove problemy,projevovalo se to jako chripka-bolest...

AIDS

Dobrý den, pokud budu psát špatně, opravte mě. Podle toho co vím, tak současná...

Aids

Pane doktore, chci se vás ještě zeptat když ta dívka co je nakažená hiv měla...

AIDS

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jaké je procentuální riziko nakažení HIV...

AIDS

Dobrý den,mám otázku.Dnes aniž bych si to uvědomila jsem bez jakékoliv ochrany...

Aids

dobrý den, dnes jednomu známému přišly výsledky že má aids. chtěl by o tom zjistit...

AIDS

dobrý den,mám dotaz.Bratr našel na benzínce ve sprše pánskou žiletku.Asi za...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest horního patra v ústech


Brnění nohy

Brnění v lýtku Mám takový problém. Přes den, po chůzi cítím jen na pravé noze...

Bolest pod žebry

Dobry den mam problem ohledne bricha konkretne se jedna o bolest na leve strane...

Dušnost

Dobrý den, od října tohoto roku, mám potíže s dýcháním. Začalo to náhle v...

Opakovaná interupce

Dobry den, dcera uz bude skoro 5 týdnů po miniinterupci a menstruace se ji stále...

Močové infekce

Dobrý den paní doktorko, pane doktore mám problém na který jsem se chtěla zeptat....

Náhle bolesti břicha

Ani nevím kdy poprvé jsem zaznamenala tento problém. Objevoval se mi, tak jednou...

Bolí a pálí ho cele šlapky nohou

Dobry den, mam takovy dotaz, muj tatka ma 67 let, posledni dobou ma velke problemy...

Tvrdá malá bulka u kořene penisu

Dobry den, už asi 3 týdny zjišťuji, že u kořene penisu mám malou tvrdou bulku,...

Přerušovaná menstruace

Dobry den, mohla bych se prosím zeptat. Poslední styk jsem mela na konci února....

Uzlíky na plicích - vyšetření CT či magnetická rezonance

Dobrý den, během jednoho roku jsem byla již 3x na CT vyšetření plic (uzlíky...

Obnova zubní skloviny

Dobrý den je mi 18let a již delší dobu u mně přetrvává problém se zubní sklovinou...

Znaménko

Dobrý den, během měsíce mi na zádech vyrostlo znaménko. Posílám foto pro posouzení,...

Bulka u čelisti

Dobrý den, zhruba před měsícem se mi udělala bulka nad spodní čelistí (na pravé...

Změny na děložním čípku


Fibrom či genitální bradavice?


Už několik let mám na pravém chodidle bradavici.

Dobrý den, prosím o radu. Už několik let mám na pravém chodidle bradavici. Nyní...

Růst trombocytů

Dobrý den,mám dotaz ohledně zvýšení trombocytu. Ležela jsem v nemocnici s bolestmi...

Bolesti žaludku


Srdeční tep

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je v pořádku, když mám srdeční tep 96....

Reklama
Zavřít