Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

AIDS

Praktické lékařství Lukáš 20.6.2016

Dobrý den,rád bych se zeptal,pokud bych mohl dostat Aids,kdyz moje kamoska dělala klukovi orál,a pak hned o několik hodin později,jsme se líbali,je tu možnost,že mám Aids?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


A onen partner vaší kamarádky je nemocen? Infekci virem HIV, která způsobuje nemoc AIDS můžete dostat přenosem krve, nebo při pohlavním styku. Při polibku s nemocným člověkem infekci nedostanete, jednak se slinami nepřenáší a jednak by přenos byl zcela vyjímečný a možný, pokud jste měl v ústech krev, třeba z nějakého zranění. Každopádně ve vašem věku se jedná o nezodpovědné a rizikové chování a pokud má kamarádka více partnerů, tak raději od ní dál.

Související dotazy

Strach z AIDS
Dobrý den mám hrozný strach týkající se Aids,myslíte...
Je možné, že jsem se mohl nakazit Aids/Hiv?
Dobrý večer, Před dvěma týdny jsem měl chráněny pohlavní...
Můžu mít AIDS, když jsem HIV negativní?
Dobrý den. Este mám dotaz. Byl jsem testován na HIV1...
HIV infekce a AIDS
Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že...
Strach z AIDS
Dobrý den prosím poradte mi,mám hrozný strach.Před...
AIDS
Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Achylova pata

může mít vliv nízká pata kopačky na zánět achylovy paty? syn vyměnil zn. kopaček...

Achylova šlacha

Dobrý den, už asi 14 dní mě bolí achylovka. Ne při chůzi, ale spíše při protahování....

Achylova šlacha

Dobrý den pane doktore, před měsícem jsem byla na chirurgii se zánětem achillovy...

Achylovka

kdyz obuji botu a jdu tak me strasne píchá v achylovce , v nemocnici mi rekli...

Aids

Dobrý den chci se zeptat mímu přítely zemřela kamarádka na AIDS a když žila...

Aids

Dobrý den. Asi před půl rokem sem měla nechráněný pohlavní styk. Asi po měsíci...

Aids

Dobrý den,je možné nakazit se hiv virem,když jsme spolu s přítelem spali (bez...

Aids

Dobry den chci se zeptat jestli je mozne se nakazit aidsem pri oralnim uspokojovani...

AIDS

Dobrý den pane doktore. Chtěl jsem se Vás zeptat. Před třemi měsíci jsem mněl...

Aids

Asi před 2 měsíci jsem měl sex s jednou dívkou a šlo o přerušovaný sex (moc...

Aids

Dobrý den , mám dotaz učíme se to ve škole je mi 15 let.....když má muž 15 az...

AIDS

Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV. 23.11.16 jsem mel nuceny...

AIDS

Dobry den, test po 40 dnech na hiv mi vysel zatim negativne, ale asi to nic...

Aids

Dobrý den , chtel bych vedet kdyz žena provádí krátkou dobu orální sex mužovi...

Aids

Dobrý den chtěl sem se zeptat od jakýho roku byl první případ HIV a kolik lidí...

Aids

za jak dlouho zjistím, jestli jsem se nenakazila aids?

AIDS

Dobry den,8dni mi trvaly takove problemy,projevovalo se to jako chripka-bolest...

AIDS

Dobrý den, pokud budu psát špatně, opravte mě. Podle toho co vím, tak současná...

Aids

Pane doktore, chci se vás ještě zeptat když ta dívka co je nakažená hiv měla...

AIDS

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jaké je procentuální riziko nakažení HIV...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepce + špinění

Dobrý den, stala nepříjemná věc, v pátek jsem si vzala 17. prášek antikoncepce...

Bolest sedací kosti

Dobrý den,mám bolesti pravé sedací kosti pouze při sezení,mírně při chůzi,mažu...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci Clormetin asi půl roku....

Potíže po odstranění vejcovodu pro mimoděložní těhotenství

Dobrý den, chtěla by se jen zeptat zda-li je možné přehlédnout těhotenství při...

Bolest zad a břicha

Dobrý den, od včerejšího (brzkého) rána mám bolesti břicha - pod žaludkem a...

Omeprazol


St.p. dopravní nehodě

Dobrý den. Chtěla bych požádat o vyjádření odborného lékaře na moje potíže a...

Krvácení z konečníku

Dobrý den, dneska jsem šla na záchod a poprvé se mi stalo, že při utření jsem...

Bolest dolních končetin


Nehojící rána po vytrženém zubu

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně nehojící ráně po vytrženém zubu. Vše začalo...

Virózy

Dobrý den, předminulý týden jsem byla nemocná, rýma a teploty, zmizelo to za...

Opožděná menstruace

Dobrý den, Začátkem září jsem měla pohlavní styk, a hned druhý den jsem dostala...

Střevní potíže

DOBRY DEN PO JIDLE MI ZAČNE KRUČET BUBLAT VELICE HLASITE ASI VE STŘEVECH A PAK...

Časté zvracení, bolesti břicha, průjmy, bolesti hlavy a zad

Dobrý den, vážený pane doktore, moc Vás prosím o radu. Manžel 39 let má obrovské...

Svědění dlaní a chodidel

Dobrý den, již cca 14 dní mě svědí chodidla a plosky nohou, především večer...

Zavedení nitroděložního tělíska a krvácení

Dobrý den, mám dva týdny zavedené nitrodeložne tělísko (nerodila jsem) první...

Pulzace

Dobry den, nahodne jsem si vsimla, ze mi leva krkavice tepe o neco vyrazneji,...

Píchavá bolest v močové trubici

Dobry den, mam uz 14 dni problem s mocovou trubici. Nekolikrat denne me v ni...

Hlen v kuku


Pálení pochvy po sexu


Reklama
Zavřít