Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Aids

Sex Zdena 10.1.2009

Dobrý den. Asi před půl rokem sem měla nechráněný pohlavní styk. Asi po měsíci se u mě objevila angína s podezřením na mononukleózu, ale ta se nepotvrdila. Musela jsem chodit na injekčně podávaný pendepon, protože sem měla angínu již nedávno před touto. Moje matka angínami trpí také často. Nějakou dobu sem byla bez potíží, až teď mám přetrvávající kašel a léčím ho antibiotiky,rýmu a občasné bolesti v levém podžebří. A po koupání v teplé vodě mi vždy naskočí vyrážka na stejných místech, nevím zda je to pouze alergická reakce nebo to značí něco jiného. Bojím se, že jsem infikovaná HIV. Není mi ještě ani 18 a na test HIV se jít bojím.
Děkuji za odpověď

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Vaše obtíže jistě s infekcí HIV nesouvisí, jedná se o poměrně časté problémy v populaci....

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Strach z AIDS
Dobrý den mám hrozný strach týkající se Aids,myslíte...
Je možné, že jsem se mohl nakazit Aids/Hiv?
Dobrý večer, Před dvěma týdny jsem měl chráněny pohlavní...
Můžu mít AIDS, když jsem HIV negativní?
Dobrý den. Este mám dotaz. Byl jsem testován na HIV1...
Strach z AIDS
Dobrý den prosím poradte mi,mám hrozný strach.Před...
HIV infekce a AIDS
Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že...
AIDS
Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Achilovka rehabilitace

Dobrý den, jsem po operaci 4.5.2016 achilovky 16.5 jdu na vytažení stehů. Otázka...

Achilovka-miesto okolo achilovej šľachy

Dobrý deň, mám bolesti v oblasti achylovej šľachy. Neviem si spomenúť, či bolesť...

Achilovky

Dobrý den, měla jsem problém se štítnou žlázou a bolely mě achilovky. Po odstranění...

Achiovka

Dobrý den, asi 2 dvěma týdny jsem si při skoku v tv asi přetáhla achilovku....

Achylova pata

Dobrý den, celý den mě v sobotu bolela achylova pata. Jelikož jsem byla v...

Achylova pata

může mít vliv nízká pata kopačky na zánět achylovy paty? syn vyměnil zn. kopaček...

Achylova šlacha

Dobrý den, už asi 14 dní mě bolí achylovka. Ne při chůzi, ale spíše při protahování....

Achylova šlacha

Dobrý den pane doktore, před měsícem jsem byla na chirurgii se zánětem achillovy...

Achylovka

kdyz obuji botu a jdu tak me strasne píchá v achylovce , v nemocnici mi rekli...

Aids

Dobrý den chci se zeptat mímu přítely zemřela kamarádka na AIDS a když žila...

Aids

Dobrý den,je možné nakazit se hiv virem,když jsme spolu s přítelem spali (bez...

Aids

Dobry den chci se zeptat jestli je mozne se nakazit aidsem pri oralnim uspokojovani...

AIDS

Dobrý den pane doktore. Chtěl jsem se Vás zeptat. Před třemi měsíci jsem mněl...

Aids

Asi před 2 měsíci jsem měl sex s jednou dívkou a šlo o přerušovaný sex (moc...

AIDS

Dobrý den,rád bych se zeptal,pokud bych mohl dostat Aids,kdyz moje kamoska dělala...

Aids

Dobrý den , mám dotaz učíme se to ve škole je mi 15 let.....když má muž 15 az...

AIDS

Dobry den. Mam velke obavy ze jsem se nakazil HIV. 23.11.16 jsem mel nuceny...

AIDS

Dobry den, test po 40 dnech na hiv mi vysel zatim negativne, ale asi to nic...

Aids

Dobrý den , chtel bych vedet kdyz žena provádí krátkou dobu orální sex mužovi...

Aids

Dobrý den chtěl sem se zeptat od jakýho roku byl první případ HIV a kolik lidí...