Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Alergie na Aurorix

Tomas . 27.4.2014

Dobrý den. Chtěl bych se optat co mám dělat když me byl předepsán Aurorix a měl jsem po týdnu užívani alergickou kožní reakci. Znamena to ze už nemůžu uzivat žádný antidepresiva?

Odpovídá:

MUDr. Andrea Bryčková


Dobrý den, neznamená to , že byste nemohl kvůli reakci na Aurorix užívat jiná antidepresíva, z jiné lékové skupiny. Poraďte se svým psychiatrem.

Související dotazy

Aurorix
dobrý den, beru aurorix 6 dnů 1/2 tabl. a od prvního...
ALERGIE
Dobrý den,zajímalo by mě,zda by můj půlroční syn mohl...
Alergie
Dobrý den, delší dobu užívám Analergin stím, že mám...
Alergie
Dobrý den,mému ročnímu dítěti byla prokázána mimo jiné...
Alergie
Když půjdu na alergologii si nechat udělat testy na...
Alergie
dobrý den, chci se zeptat jestli je vhodný IMUNOR na...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Alergie na antibiotika

Dobrý den, dneska jsem si vzala třetí dávku ant. Klacid (1000 mg jednou denně)....

Alergie na antibiotika

Vážená paní doktorko, po dvou dnech užívání antibiotik Curam společně s léky...

Alergie na antikoncepci

Dobrý den, asi 15 let jsem brala antikoncepci Minisiston bez jakých koliv problémů....

Alergie na antikoncepci, jakou ochranu tedy užít?

Dobrý den, moje 18ti letá dcera užívá asi rok antikoncepci. Asi 2 měsíce po...

Alergie na arašídy

Dobrý den, mému 18 měsíčnímu synovi byla prokázána alergie na roztoče a arašídy....

Alergie na Aspergillus fumigatus

Máte zkušenosti s léčbou?Běžná léčba proti astmatu nezabírá,kašlu a stále mám...

Alergie na Aspergilus fumigatus

Máte zkušenosti s léčbou ?

Alergie na ATB

Dobrý den, čtyřletý syn má hnisavou rýmu, 4.7. dostal na ORL atb Amoksiklav,...

Alergie na AUGMENTIN duo

Dobrý den paní doktorko, můj tříletý syn právě prodělává silnou kožní alergii...

Alergie na Augmentin?

Dobrý den, 3 dny po dobrání Augentinu 1g jsem se celá osypala. Nejvíce červených...

Alergie na barvu

Dobrý den, jsem alergická na pernamentní barvu, ale kvůli práci si potřebuji...

ALERGIE NA BARVU !

Dobrý den prosím o odpověď já jsem si obarvila hlavu asi před rokem ale měla...

Alergie na barvu na vlasy

Dobrý den,chci se jen zeptat.Během kojení jsem si barvila vlasy.Bohužel poprvé...

Alergie na barvu na vlasy

Dobrý den, chci se zeptat udělají mi na alergologii test na všechny alergie...

Alergie na barvu na vlasy

Dobrý den, prosím o radu ohledně barvení vlasů. Před půl rokem jsem si obarvila...

Alergie na barvu na vlasy

Dobrý den, ve čtvrtek jsem si barvila vlasy a nejspíš mám alergickou reakci,...

Alergie na bílkovinu kr.mléka-můj syn 21.měsíců

dobrý den,syn 21měsíců,por.váha 3,1/51cm,od narození-exem, nadýmání,jinak zdráv,plně...

Alergie na bílkovinu kravského mléka

Dobrý den, mám 13m syna. Má alergii na bílkovinu kravského mléka. Krevní testy...

Alergie na bílkovinu kravského mléka

Dobrý den, včera jsme byli na kontrole miminka ve dvou měsících. Jelikož je...

Alergie na bílkovinu kravského mléka

Dobrý deň, po cca. 2 mesiacoch žalúdočných problémoch som bol u doktorky, ktorá...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×