Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Alkohol a HA

Lucie M. 2.8.2016 redakce uLékaře

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, moc nepiji ale tedkom co byl vikend toho 23-24.7 jsme popily s přítelem pivo mela jsem asi 3-4 velke odpoledne jsem si vzala tabletku (lunafem)jeste predtim nez jsme pily a pak jsme meli pohl.styk v sobotu i v nedeli asi tak 3-4 za ten vikend muze se stat ze mi alkohol snizi ucinnost antikoncepce a ze bych mohla byt tehotna a tabletky porad beru .Kdyz je beru a byla bych tehotna muze se stat ze budu krvacet a potratim ?dekuji

Odpovídá:

MUDr. David Folprecht


zdravím Lucie, pár piv by na účinnost nemělo mít žádný vliv pokud to berete pravidelně, spíše je riziko na straně vašich jater než selhání antikoncepce, ale pokud se člověk úplně neopije nebo nepije často, tak zase vliv alkoholu nebývá nějak dramatický, samozřejmě u každého léku je to napsáno a je třeba si to přečíst, někdy skutečně může dojít k závažné interakci, takže je na to potřeba myslet a u každého léku se předem poučit a důkladně přečíst příbalovou informaci... v tomto vašem případě je těhotenství velmi nepravděpodobné, pěkný den.

Související dotazy

HA a Alkohol
Dobrý den Užívám HA Katya a chtěla bych se zeptat...
Polygynax a alkohol
Dobrý večer! Včera mi byli předepsány tobolky na zavádění...
Svědění chodidel po alkoholu
Dobrý den,mam dotaz,po požití alkoholu,mám strašné...
Rovamycin a alkohol
Dobrý den, mám dotaz týkající se konkrétně atb Rovamycine...
Alkohol po antibioticích
Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít...
Alkohol
Dobrý den, Už dlouho mě trápí jedna věc. Jde o to...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Alkohol a antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho po dobrání antibiotik můžu pít alkohol....

Alkohol a antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat za jak dlouhou dobu se může pít na antibiotika. Děkuji

Alkohol a antibiotika

Dobrý den, minulý týden ve středu mi byly vytrhnuty dvě osmičky. Dostala jsem...

Alkohol a antidepresiva

Dobry den chtel bych se zeptat asi pred 2,5 rokem jsem vysadil sam antidepresiva...

Alkohol a antidepresiva

dobrý den, nevím si rady a nevím co je ještě normální a přijatelné. Manžel...

Alkohol a antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli se na antikoncepci (Tri-minulet) smí...

Alkohol a antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat jestli alkohol snižuje účinnost antikoncepce daylette...

Alkohol a ATB

Dobrý den, dneska mi byly předepsány antibiotika Azibiont NEO, kvůli problému...

Alkohol a bolest kolen


Alkohol a bolest žaludku

Dobry den, je mi 15 let, v utery jsme s kamarádkou pily becherovku a kolu, vypila...

Alkohol a cholesterol

Dobrý den, má matka - věk 58 let, pije již desítky let každý den několik piv,...

Alkohol a Ibalgin


Alkohol a jaterní testy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat udělala jsem pořádnou hloupost. Dnes jsem byla...

Alkohol a játra

Dobrý den, předem podotýkám, že nejsem žádný alkoholik, jsem plně zdráv a nevím...

Alkohol a játra a slinivka


Alkohol a Klacid

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v pátek 21.4. jsem začal brát antibiotika Klacid...

Alkohol a kortikoidy

Dobrý den. Mám Crohnovu chorobu a užívám každý den ráno 3 tablety Entocortu. Alkohol...

Alkohol a kouření

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda dlouholetá nadměrná konzumace alkoholu a...

Alkohol a krevní testy

Dobry den, mohou být po alkoholu (měsíc po poziti) zvýšené testy na bilirubin...

Alkohol a léky

Dobrý den, mám dotaz na konzumaci alkoholu při mém užívání léků: egilok 25 (ráno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×