Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Alkohol s antibiotiky

Praktické lékařství Radoslav 25.6.2016

Dobry den chtel bych se zeptat jiz 3 dny beru ospen 1500 na hnisavou anginu. A za 5 dni me ceka oslava chtel bych zeptat jestli tady nejaka moznost abych mohl konzumovat alkohol aspon v malem mnozstvi. Ospen bych mel celkove brat 9 dni.

Odpovídá lékař:

MUDr. Nela Šrámková


Dobrý den Radoslave, alkohol by se s antibiotiky neměl vůbec konzumovat, bohužel. Hezký den a brzké uzdravení.

Související dotazy

Antibiotika a alkohol
Dobrý den, mám zánět ve tváří a zítra dobírám druhé...
Antibiotika a alkohol
Zdravim, beru ospen 1500 na angínu ale 5 den kdy mam...
Alkohol a antibiotika
Chcel by som sa opýtať či môžem užívať alkohol popritom...
Antibiotika a alkohol
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Dostala jsem ATB...
Antibiotika a alkohol
Dobrý den, mám dotaz. Dobírám Antibiotika ve čtvrtek...
Antibiotika a alkohol
Dobry den chci se zeptat ve stredu mi vytrhli 8-7-6...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Alkohol po slepáku

Dobry den jsem 3 tydny po laparoskopické operaci slepeho střeva a chystám se...

Alkohol po terapii antibiotiky

Dobrý den... Beru zinnat 500 na pořezaný prst (už se začíná pěkně hojit). Ve...

Alkohol při antibiotické terapii

Dobrý den, měl bych na Vás jednu otázku. Užíval jsem KLACID SR 500mg (zelený...

Alkohol při kojení

Mám 20ti měsíční dceru a stále jí kojím.S kamarádkou jsme vedli spor o pití...

Alkohol při kojení

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně požívání alkoholku v době plného kojení....

Alkohol při kojení

Dobrý den, mám na Vás obrovský dotaz...v srpnu jsem porodila zdravého chlapečka...bohužel...

Alkohol při léčbě Tamoxifenem

Dobry den, beru Tamoxifen Ebewe 20 mg, rada bych se zeptala, zda si mohu dat...

Alkohol při početí

Dobrý den může male množství alkoholu den předdpočetím mít vliv na plod děkuji...

Alkohol při protivirové léčbě

Moze pri liecbe hpc virusu prilezitostne konzumovat alk9hol?

Alkohol při užívání léků

Dobrý den, prosím z jakého důvodu se nesmí pít alkohol při léčbě entizolem...

Alkohol současně s ATB


Alkohol týden a půl po chirurgickém zákroku

Dobrý den. Jsem Týden a půl po operaci levostranné mastodynie. Chtěl jsem se...

Alkohol u dialyzovaneho cloveka

Zdravím, chci se Informovat jak je to s alkoholem u dialyzovaneho člověka 3x...

Alkohol u priateľa

Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o radu s mojím problémom. Mám priateľa asi...

Alkohol v krvi

Dobrý den. Je možné z tohoto vyšetření vyčíst zda byl, nebo nebyl požit alkohol?...

Alkohol v moči


Alkohol v nevěděném těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když kamarádka nevěděla ze je těhotná a jednou...

Alkohol v nezjištěném počátku těhotenství

Dobrý večer, pane primáře. Obracím se na Vás s citlivým dotazem. Měla jsem problémy...

Alkohol v prvnim trimestru

Dobry den, chtela bych se zeptat, jaka rizika mohou byt pro dite, kdyz jsem...

Alkohol v těhotenství

Dobrý den, dnesk jsem dle gravitestu zjistila,že jsem těhotná. Spočítala jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení nohou

Můj manžel, těžký kardiak,cukrovka v hodnotě 7 trpí již několik let pálení nohou...

Dlouhodobá rýma

Už více jak rok mám takovou (suchou) rýmu která neteče ale dráždí. Vždy ráno...

Zápal plic a rentgen


Macmiror complex 500 vaginální globule


Bušení srdce a přeskakování rytmu

Dobrý den, bydlím v zahraničí a tak snad jako poslední šance na můj problém...

Otok kolem kotníků a zadýchávání


Sport a vysoký tlak

zdravím je mi 83 let a po námaze jsem naměřil tlaky syst.211 -diast.79 -tep...

Trhání zubů moudrosti a vysoký krevni tlak

Dobrý den, dnes mi byli vytrženy 2 zuby moudrosti a jeden byl bran chirurgicky...

Hrubá zarudlá kůže na ruce

Dobry den, před týdnem se mi udělala vyrážka na ruce, ktera se mírně rozsiruje....

Při mnutí oka to jakoby vrže

Dobrý den, při mnutí oka tak jako vrže. Co s tím? Co by to mohlo být? Předem...

Polyp u dutině ústní

Dobrý den, chtěla bych se optat, jak se řeší výskyt polypu v ústní dutině....

Kancerofobie


Ušní šelest

Na konci ledna mi byl diagnostikován tinnitus. Pískání jsem začal vnímat během...

Pupinky(vyrustky) na zaludu

Dobrý den, před 14 dni jsem měl údajně alergickou reakci na žaludu,po předchozí...

Vyrážka a bolest pochvy

Dobry den. 5.6 jsem mela nechraneny styk. Asi za 3-4 dny me zacal palit posevni...

Konzumace plesnivého chleba

Dobrý den, mám trochu zvláštní dotaz ze strachu o zdraví.Omylem jsem snědl...

Pálení penisu, nutkání na močení

Dobrý den, je mě 29 let mám dotaz už delší dobu mám problém s častějším močením...

Ekzém na očních víčkách

Dobrý den! Trápí mě už třetí měsíc ekzém na očních víčkách (zvláště u vnitřních...

Kancerofobie


Podezření na borreliosu

Prosím, moje dcera má již 5 dní tento flek na noze, klíště neměla. Flek hodně...

Reklama
Zavřít