Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Amniocentéza

Gynekologie Božena . 17.6.2012 redakce uLékaře

Dobrý den . Je mi 37 let a z důvodu věku mi byla doporučena amniocentéza. Jsem v 19. tt a ve čtvrtek jsem amniocentézu s jednodenní hospitalizací podstoupila.Odběr proběhl v pořádku a ani potom problémy nenastaly.Ale děsí mně barva mé plodové vody. Byla nazelenalá až zelená. Musim ještě napsat že jsem byla v 6.tt hospitalizována s krvácením a taktéž ve 12 tt. To mi byl zjištěn hematom.Krvácela jsem asi jen 2 dny a poté 10 špinění. Od té doby žádný problém.Skrining i tripltest mi vyšli negativní. Chtěla bych se zeptat, jestli je možnost , že donosím zdrvé miminko. Výsledky z plodovky budou až za 3 týdny a já bych ráda něco věděla už teď . Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, určitě máte velkou šanci, že donosíte zdravé miminko, vzhledem k Vašim předchozím výsledkům. Plodová voda není zcela čirá tekutina, obvykle se udává jako žlutavá.

Související dotazy

Amniocentéza
Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o radu ve vztahu...
Amniocentéza
Můžete mě uvést na pravou míru v informaci o amniocentéze?...
Pozitivní screening
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaký máte názor na...
Vodnaté pupínky rukou
Dobry den, na ruke sa mi tvoria pupaciky (vyzeraju...
Čirý vodnatý výtok po užívání globulí
Dobry den brala jsem na maly zanet globulus natrio...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Amitriptylin a léky na zácpu

Dobrý den, moje teta (47) trpí velmi silnými depresemi a jediné antidepresivum,...

Amitriptylin+Lyrica

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,jestli můžu užívat amitriptylin + lyrica.Děkuji...

Amnézie

Dobrý den pane doktore. # Prosím Vás o radu. Byla jsem # na vyšetření se...

Amnézie

Dobrý den. Vlastně to není problém můj ale kamarádky. Ráno se probudila a nic...

Amnézie

Dobrý večer, můj dotaz se týká "oken" po alkoholu.Nepiji mnoho, a výše uvedené...

Amnezie

Dobrý den, po bezvědomí jsi nepamatuje skoro nic jen malé ústřižky všechna...

Amnézie

Prosila bych o přesnější vysvětlení co je to amnézie? Internet není moc spolehlivý. Děkuji

Amnézie

Dobrý den, Kamarádčin manžel omdlel, chvíli byl v bezvědomí,ale neměl otřes...

Amnio a věk

Dobrý den, je mi 42 let a jsem těhotná. Byla jsem na kombinovaném screeningu...

Amniocentesa

Dobrý den, moc děkuji za Vaši odpověď, tyto výsledky byli na základě vyšetření...

Amniocentéza

Dobry večer,chtěla jsem se zeptat na Váš nazor.Jsem V18tt 1sreening negativní...

Amniocentéza

Dobrý den, dle výsledků I.trim. screeningu mám hodnoty: NT 1,59mm PAPP 4,27...

Amniocentéza

Dobrý den, dle výsledků I.trim. screeningu mám hodnoty: NT 1,59mm PAPP 4,27...

Amniocentéza

Dobrý den, jsem třetí den po amniocentéze (v 19tt).Zákrok proběhl bez komplikací,žádné...

Amniocentéza

Dobrý den, podstoupila jsem odběr plodové vody. Při odběru miminko 2 x koplo...

Amniocentéza

Dobrý den. Ráda bych Vás požádala o radu ve vztahu k výsledkům screeningu a...

Amniocentéza

Dobrý den, jsem v 18tt, tripple test v 16tt mi vyšel pozitivní (riziko DS 1:140)...

Amniocentéza

Můžete mě uvést na pravou míru v informaci o amniocentéze? Po přečtení dvou...

Amniocentéza - ano či ne?

Dobrý den, jsem ve 14tt, bez komplikací. Všechny dosavadní vyšetření dopadla...

Amniocentéza ANO/NE

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na nutnost podstoupení vyšetření plodové vody....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×