Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Anagrelid

Onkologie Petr 19.7.2013

Využívá se stále pro léčbu primární myelofibrózy anagrelid? Pokud přestal být používán, z jakého důvodu? Rádi bychom se vyhnuli interferonu, který je podáván v injekcích a nebývá dobře snášen. Máme obavy, že anagrelid přestal být proplácen zdravotní pojišťovnou, a proto ho na hematologii nechtějí předepisovat, přestože nám tvrdí, že skutečným důvodem jsou výsledky nových studií.

Odpovídá lékař:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Vážený pane Petře, doporučuji Vám konzultovat tuto konkrétní situaci s jiným hematologickým , resp. onkologickým pracovištěm. Léčivý přípravek Thromboreductin je nadále registrován SÚKL a hrazen v indikovaných případech léčby vybraných hematologických onemocnění, včetně myelofibrózy.. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Anafylakrický šok

Dobrý den mám 13 před dvouma rokama jsem se dozvěděla že jsem alergická na mlíko...

Anafylaktická reakce

Dobrý den, prosím vás o radu. Bráchovi mé přítelkyně se vytvořili po celém...

Anafylaktický šok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na mechanismus vzniku anafylaktického šoku....

Anafylaktický šok a neprokázaná alergie?

Dobrý den, prosím Vás o radu s mým problémem - první případ se stal zhruba...

Anafylaktický šok-pomocné látky v léku NEURONTIN

Dobrý den, moje maminka prodělala před lety Anafylaktický šok po užití instantní...

Anafylaktický šok?

Dobrý večer. Moje matka je těžká astmatička. Mě je 18 let a potíže s astmatem...

Anafylatický šok

Dobrý den,obracím se na Vás s tímto dotazem.Moje dnes 16 letá dcera ve svých...

Anafylaxe

Dobry den, Mam dotaz, který se týká laboratorního obrazu krve po anafylaktickém...

Anafylaxe a alergie

Dobrý den, kvůli riziku zkřížené alergie (jsem alergická na pyly) a velké lokální...

Anafylaxe-jak předejít nejhoršímu

Dobrý den, před časem jsem psala, že mám velké obavy z anafylaktického šoku...

Anal

Dobry den.Chci se zeptat na problem u me pritlkyne.Zkouseli jsme analni sex,samozrejme...

Analergin

Dobry den, Mam leky na alergii, konkretne Analergin. V lekarne mi doporucili...

Analergin

Dobrý den, moje děti (6 a 8 let) užívají Analergin neo (5mg levocetirizini...

Analergin a Avamys

Dobrý den, doposud jsem netrpěla žádnými alergiemi, ale před pár dny se u mě...

ANALGETICKÁ INVAZIVNÍ LÉČBA

Jako nález dle CTmám uvedeno: L4-S1 relat.prim.spinální stenoza,levostranná...

Analgetická léčba, klady a rizika

Dobrý den, prosím o Váš názor. Mám dle rtg diag.coxartrozu na levé noze již...

Analgetika

Dobry den, je mi 35 let a me telo je stizeno svalovou dystrofii. Abych Vam ve...

Analgetika

děkuji za odpověd. diclofenac mi dráždí žaludek, nasledují nevolnosti , křeče...

Analgetika

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je lepší, pokud budu při křečích a bolestech...

Analgetika a kardiostimulátor

Dobrý de, prosím o informaci. Moje maminka má implantován kardiostimulátor....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Spinální nebo celková anestezie

Dobrý den pane doktore,chtěla bych Vás poprosit o radu(mám plánovaný císařský...

Kousnutí kočkou

Dobrý den, můj bratr má u domečku psa a dvě kočky. Včera jsme byli u bratra...

Lokální kortikoidy a alkohol


Tlak v žaludku

Dobrý večer,měla bych dotaz.jiz týden cítím jakoby tlak v žaludku.neni to nijak...

Lupání v třísle

Dobrý den, zhruba od puberty (dnes mi je 26) jsem si všímal, že mi při zvedání...

Opar a orální sex

Dobrý večer, moc ráda bych Vás poprosila o radu. S přítelem jsme včera provozovali...

Únana, supraventrukulární tachykardie

Dobrý den, chci se zeptat, jestli můžou problémy se srdcem souviset i s velkou...

Alergie na Biseptol

dobrý večer.Mám desetiletého syna u kterého byla zjištěna vrozená vada zdvojená...

Nadýmání

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Je mi 14 let a trápí mě dlouhodobě nafouklé...

Bolest kloubů a celého těla

Dobry den, uz fakt nevim kam se obratit.Zacalo to bolestma kloubu( kycelni,...

Zalehlé ucho při rýmě


Spermie

Dobrý den rád bych se zeptal, zda "dokážou být spermie živé...i mimo oblast...

Angína

Dobrý den, Od úterý mám angínu a od čtvrtka beru antibiotika Penbene. Jak...

Enterococcus faecalis-rezistencia na lieky- ďalšia liečba

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu. Na urológii mi zistili Enterococcus...

Bolest zad a hrudní páteře

: Dobrý den, už tak 3týdny mám problém s bolestí zad v oblasti hrudní páteře....

Může škodit sledování pohádek dítětem - na mobilu u jídla ?

Dobrý den, máme 2 letou dceru, která při každém jídle sleduje na mobilním telefonu...

Bolesti bederní páteře

Dobrý večer, prosím o vysvětlení mé diagnózy, již 10 let trpím bolestmi bederní...

Pupínky u močové trubice

Dobry den, Chtela bych se zeptat co muzou byt pupinky u močové trubice? Viz....

Vyšetření gastroskopie


Ošetření cév děložního čípku laserem

Dobrý den, ve čtvrtek jsem měla pohlavní styk, dnes je pondělí a stále mě...

Reklama
Zavřít