Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antibiotika

Petra . 28.1.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Klacid 250, začala jsem je brát den po posledním prášku anrikoncepce, tudíž antibiotika budu brát v době 7 denní pauzy, poslední prášek antibiotik užiji v neděli v večer a v pondělí večer začnu brát antikoncepci z nového platíčka, zajímalo by mne jestli s novým platíčkem budu chráněná? Případně od kdy bych byla zase plně chráněná? Předem děkuji za odpověď. Petra.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nemějte obavy,v další cyklu budete plně chráněna. Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...
Antibiotika
Dobrý den, beru antibiotika amoksiklav 1g ,avšak cca...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotica

Dobrý den, beru antibiotika ciplox 250 na zánět močového měchýře. Mohu s těmito...

Antibiotica

Zdravím,lekárka mi predpisala atb Klacid a sú hrozne veľké..ja nedokážem prehltnúť...

Antibiotica

Dobrý den, beru Augmentin 1g na zánět od zubu ( 1 tableta po 12h ) , mám to...

Antibiotická léčba - vliv na plodnost


Antibiotická léčba černého kašle

Dobré dopoledne.Byla jsem tedy u paní doktorky a řekla že dýchání je celkem...

Antibiotická léčba zánětu v oku

Dobrý den, byla mi na stěrech po prodělání erythema nodosum a infekce dých....

Antibiotická mast a biolampa

Dobrý den, mám nějakou cystu pod kůži za ramenem a dostala jsem tam zánět a...

Antibiotická terapie

Dobrý den Je mi 16 let a chtěla bych se zeptat jestli můžu kombinovat Klacid...

Antibiotická terapie a alkohol

Dobrý den, brala jsem 14 dní antibiotika KLACID SR 500 mg - 1 tableta denně....

Antibiotická terapie a nevolnosti

Dobrý den, mám přeléčenou formu agresivní parodontitidy, která je již 2 roky...

Antibiotika

Dobrý den, byla mi zjištěna přítomnost bakterie salmonelosy. Byly mi předepsány...

Antibiotika

dobry den chci se zeptat jak dlouho trva nez prestanou ucinkovat antibiotika...

Antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak moc škodí tělu časté užívání (5x - 6x...

Antibiotika

Dobry den, jaky je "best practice" v predepisovani antibiotik? Je normalni,...

Antibiotika

Dobrý den, dnes jsem začala uzivat atb citrox a bylo mi receno,zek tomu nemohu...

Antibiotika

Dobrý den, mám angínu a užívám na ní atb Penbene. Chtěla jsem se zeptat, zda...

Antibiotika

Dobrý den. Dnes jsem dostal Biseptol 480. Můj dotaz zní: Paní doktorka mi dala...

Antibiotika

Dobrý den, před měsícem jsem šla k lékaři s tím, že mě již pár dnů neustále...

Antibiotika

dobrý den,mám brát doxybene 2 denně po 12 hod(200mg)a také mám brát denně azitrox(500),zajímá...

Antibiotika

Dobrý den, tento pátek v 8 ráno dobírám poslední prášek duomox 1000 po deseti...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×