Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antibiotika

Antikoncepce michaela 8.2.2012

Dobrý den,
užívám HA minesse a minulý týden v pátek jsem měla sex se svým přítelem. Následující pondělí jsem dobrala plato s prášky a následoval pauzový týden, ve kterém jsem dostala antibiotika tzn. po pěti dnech od pohlavního styku... četla jsem článek o tom, že spermie se mohou v těle udržet až týden. Jaká je tedy pravděpodobnost otěhotnění po pěti dnech od pohlavního styku kvůli oslabení účinku HA antibiotiky?
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: GYNBUS s.r.o.

Pravděpodobnost je malá,účinek antibiotik na snížení antikoncepčního efektu je přeceňován a týka se hlavně jen některých,například těch, které jsou užívány pro léčbu TBC
Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se...
Antibiotika
Dobrý den, opakovaně mi byl ve vagině zjištěn Staphylococcus...
Antibiotika
Dobrý den. Mám zánět středního ucha a beru na to antibiotika...
Antibiotika
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle...
Antibiotika
Dobrý den, beru antibiotika amoksiklav 1g ,avšak cca...
Terapie antibiotiky
Dobrý den, už čtvrtý den beru antibiotika Ofloxin...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antibiotika

Dobrý den, následujících 7 dní mám užívat augmentin 1g a ráda bych věděla jak...

Antibiotika

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za jak dlouho asi zaberou antibiotika Triprim...

Antibiotika

Dobrý den, již 14 dní mám dráždivý kašel, ke kterému se přidala rýma, bolest...

Antibiotika

Dobrý den od včerejška beru Dalacin C 300mg a mám po něm šíleně horko v ústech...

Antibiotika

Chtěl jsem se zeptat,v letáku u antibiotika doxybene je napsáno upozornění-Prokázané...

Antibiotika

Dobrý den u zubaře jsem dostala antibiotika Azithrocin Activys 500 ráda bych...

Antibiotika

Dobrý den, před pár dny jsem si u moře píchla 9 jehlic od ježovky do chodidla....

Antibiotika

Dobrý den, měla bych dotaz . Momentálně trpím angínou a doktor mi předepsal...

Antibiotika

Dobrý den 21.12.2015 jsem dostal antibiotika.Dneska jsem dobral 3 tabletku taky...

Antibiotika

Dobrý den, užívám HA minesse a minulý týden v pátek jsem měla sex se svým přítelem....

Antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho zůstávají v těle antibiotika Dalacin C...

Antibiotika

Dobry den, mam dotaz ohledne uzivani antibiotik. Byl jsem na sluzebni ceste...

ANTIBIOTIKA

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na Antibiotika u malých dětí. Mám 7.měs.dceru...

Antibiotika

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Beru antibiotika Amoksiklav 625. Doberu je...

ANTIBIOTIKA

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na Antibiotika u malých dětí. Mám 7.měs....

Antibiotika

Dobrý den, uačala sem brát antibiotika- Duomox 1000, chci se zeptat, zda je...

Antibiotika

Dobrý den pane doktore. Potýkám se delší dobu s léčbou bakterie Enterobacter...

Antibiotika

dobrý den, kojím již 3 měsíce a dostala jsem po druhé zánět do prsu, dostala...

Antibiotika

Dobry den muj syn 14mesicu dostal dneska antibiot.amoksiklav .ale zvraci po...

Antibiotika


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Polygynax a alkohol

Dobrý večer! Včera mi byli předepsány tobolky na zavádění do pochvy Polygynax,...

Pyrvinium působí jinak, než léčivo ve Vermoxu?


Bolesti penisu při erekci

Dobry den,můj přítel má takový problém a mě to také trápí,při pohlavním styku...

Výtok,zápach souvislost s cystou?

Dobrý den pane doktore, psala jsem do poradny ohledně zapách. výtoku, který...

Jak dlouho se užívají antibiotika na angínu?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho se běžně berou antibiotika na angínu....

Vliv cysty na těhotenský test??


Pálení jazyka

Dobrý den,chci se zeptat.Pali mě už asi týden jazyk hlavně přední část a trochu...

Tlak, tep, bušení srdce

Dobrý den, někdy během září, říjnu se mi začala z ničeho nic motat hlava stylem...

Pálení jazyka

Dobrý den, mám již víc než půl roku pálení jazyka a i když má slin, tak mám...

Bolesti žaludku

Byla jsem na vyšetření žaludku a bylo mi zjištěna inkompetence kardie, mírná...

Opakované anginy, vysoké ASLO

Dobrý den, mám tento probém se synem (2010) V roce 2016 mel asi 3 streptokokové...

Skolioza

Dobrý den, chtěla bych moc poprosit o vysvětlení zpravy z RTG a co se s tím...

Angiomy na varlatech

Prosim a existuje nejake lecivo na tyto angiomy?se bojim aby mi to casto nekrvacelo.dekuji...

Zvýšený počet bílých krvinek

Dobrý den, je mi 21 let a už cca půl roku mám zvýšenou hladinu bílých krvinek...

Vysoky krevni tlak u sportovce

Dobrý den, Je mi 32 let, 80kg, 186 cm, pravidelně a aktivně sportuji, zdravě...

Bolest kolene z vnější strany a za kolenem

Dobrý den, přibližně před 3 týdny jsem po zátěži (běhu) pocítil poprvé bolest...

Menstruace, koupání bez tampónu

Dobrý den, jsem na dovolené a dostala jsem menstuaci. Tampony jsem nikdy nepoužívala,...

Uzel štítné žlázy

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o přeložení zprávy ze sona štítné žlázy....

Piercing v obočí

Dobrý den chci se zeptat , mam píchlej piercing obočí asi 2 měsíce a dole u...

Nesoustředěnost, stres, motání hlavy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co můžu udělat abych zlepšila mé zhoršené...

Reklama
Zavřít