Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antidepresiva a třezalka

Barbora K. 8.9.2016

Dobry den, užívám antidepresiva na úzkostnou poruchu. Dočetla jsem se, že kombinace AD s třezalkou je nebezpečná, protože může způsobit serotoninový syndrom. Chci se Vas tedy zeptat, jestli existuje ještě nějaká bylinka, kterou není vhodně kombinovat s antidepresivy. Mám doma čaj, který potřebuji užívat kvůli nízkému tlaku, jenže obsahuje Bazalku svatou a Withaniu somniferu. Neuškodí mi kombinace těchto bylinek s antidepresivy? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, třezalku byste opravdu neměla nyní užívat, ostatní bylinky by neměly být problém. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Antidepresiva
Dobry den spolykala jsem pred 15 minutami 6 antidepresiv...
Antidepresiva vs. třezalka
Dobrý den, zajímal by mě přesný důvod, proč se nedoporučuje...
Tinnitus a antidepresiva
Dobrý den. Kvůli tinnitu beru antidepresiva cipralex...
Antidepresiva
Dobrý den, obrátila jsem se na Vás ještě s jednou prosbou....
Antidepresiva
Dobry den ,chtěla bych se informovat jaky je rozdíl...
Antidepresiva
dobry den ,děkuji za odpověd ,užívám cipralex a předtím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antidepresiva a přibírání na váze

Dobrý den, chci se zeptat. Beru skoro 3 roky antidepresiva - velafaxin, dále...

Antidepresiva a přibývání na váze

Dobrý den,rok a půl užívám antidepresiva- Elicea 20mg a Trittico 150mg.Na počátku...

Antidepresiva a případné těhotenství

Dobrý den,ráda bych se zeptala ,jaké hrozí potíže či následky dítěti,pokud dlouhodobě...

Antidepresíva a rakovina

Dobrý den, před několika lety, když mi umírala maminka na rakovinu jsem brala...

Antidepresiva a sex

Vážená paní doktorko, vážený pane doktore, Můj dotaz spadá do oblasti sexuologie....

Antidepresiva a těhotenství

Dobrý den, nějakou dobu již beru Argofan 150. Chtěla bych se zeptat, zda se...

Antidepresiva a těhotenství

Dobrý den, je mi 31 let a 9 let se lečím z deprese,asi 3 roky uspěšně a to hlavně...

Antidepresiva a těhotenství

Dobrý den pane doktore, ráda bych se Vás zeptala na "problém" s užíváním antidepresiv...

Antidepresiva a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké antidepresiva a léky na úzkosti se dají...

Antidepresiva a Triptany

Dobrý den, prosím o radu.Začínám užívat antidepresiva Brintellix a na migrény...

Antidepresiva a třezalka

Dobrý den, chci se zeptat zda při léčbě Prothiadenem 0,25 (2 tbl /noc)mohu použít...

Antidepresiva a váha

Dobrý den, chtěla bych se Vás prosím zeptat, jestli antidepresiva můžou mít...

Antidepresiva a vzpominky

Dobry den pane doktore, rad bych se zeptal na tuto vec. Uz pri uzivani AD jsem...

Antidepresiva a ztráta orgasmu

Dobrý den, můj přítel (27let) bere zhruba 5 let antidepresiva na OCD. Nejprve...

Antidepresiva Asentra

Dobrý den, ráda bych se informovala ohledně AD Asentra (Sertralin) a její případných...

Antidepresiva Asentra

Dobrý den, trpím úzkostmi a lékařka mi již před čtyřmi lety nasadila Asentru...

Antidepresiva Asentra 50 - vedlejší účinky, sexuální dysfunkce a alkohol

Dobrý den, mám dotaz na na vedlejší účinky ad Asentra 50, které beru jednu tabletku...

Antidepresiva Cipralex

Pred par dny jsem se zde jiz ptala, mela bych jeste dotaz. Jiz nekolik let beru...

Antidepresiva citalec

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od ledna beru antidepresivum Citalec, půlku...

Antidepresiva co moc netlumí

Hezký den, potřebuji poradit, nacházím se ve stavu kdy mám že všeho strach,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×