Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikonce JAZ

Antikoncepce Jana . 14.7.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, užívím antikoncepci JAZ 2 roky a chtěla bych se zeptat, zda je možné užívat 3 platíčka po sobě bez pauzy na menses. Zda se třeba samotné menses nedostaví i tak nebo zda nemohou nastat jiné problémy. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V zásadě je to možné,je potřeba vyřadit bíle tbl , jako komplikace se může vyskytnout nepravidelné krvácení příjemný den

Související dotazy

Antikonce
Dobry den ,chtela jsem si zeptat ,na konci 3 tydnu...
Antikonce a operace
Dobrý den, v říjnu bych měla jít na odstanění křečových...
Spolehlivost
Dobry den Chci se zeptat jestli je antikonce na 99%...
Antikonce a olivnění početí
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda muže 5 let braní...
Spolehlivost antikonce a průjem
Dobrý den, chtěla bych se zeptat ohledně spolehlivosti...
Dobrý den, beru antikonce...
dobrý den, beru antikoncepci lindynette 20 a první...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikocepce

Dobry den,mam problem.Ve meste kde bydlim nemaji na gynekologii misto pro me...

Antikocepce

Dobrý den ráda bych se zeptala jsem pár měsíců po porodu a nedávno jsem začala...

Antikocepce

Dorby den mam dotas mam spozdenou mensturaci o 4 dny a beru antikocepci mam...

Antikocepce a zvracení

Dobrý den, když jsem užila antikoncepční pilulku mezi 7 -8 h večerní a ráno...

Antikocepce dlouhodobá


Antikocepční účinek - kdy po nasazení antikoncepce?


Antikonccepce Mirelle


Antikonce


Antikonce a olivnění početí


Antikonce a operace


Antikonceepce Daisenette

Dobry vecer,mam dotaz teprve 4den beru anikoncepci Daisenette 75mcg.A dneska...

Antikonceoce Jeanine


Antikoncepca a Crohnova choroba


Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce

Prosím Vás existuje generikum hak jeanine?

Antikoncepce

Dobry den.Beru antikoncepci Lyndinette.V utery 31.5. Dobiram posledni prasek...

Antikoncepce


Antikoncepce


Antikoncepce


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×