Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Antikoncepce Monik 7.11.2009

Dobry den,rok jsem brala antik.- Lindynette.potom jsem mesic prestala a chtela bych opet navazat...Ale pilulku jsi muzu vzit az treti den menstruace...Ma to nejake ryziko??mam po 7dnu pouzivat nehormonalni metodu antikoncepce??

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Moniko!
S hormonální kontracepcí byste neměla takto experimentovat. Podobné krátkodobé přerušení není vhodné. Jestli rizikem myslíte možnost otěhotnění, tak ta existuje. V prvním cyklu s "novým" užíváním kontracepce doporučuji použít ještě doplňkovou metodu kontracepce.

Související dotazy

ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Sirmya, je to má první...
Antikoncepce
Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně antikoncepce....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu používat spermicidní gel pharmatex...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak moc velkou chybu jsem udělala, když jsem...

Antikoncepce

Dobrý den Chtěla by jsem se zeptat zda se dá koupit antikoncepce YAZ i jako...

Antikoncepce

Lékařka mi doporučila Mirelle, ale já jsem kuřačka a navíc beru Lamictal. Je...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co může znamenat lehké krvácení mimo menstruační...

Antikoncepce

Dobrý den, chci se jen ujistit ohledně antikoncepce. Užívám antikoncepci Sidreta....

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Již třetí měsíc beru antikoncepci (Artizia)...

Antikoncepce

Dobrý večer. Chtěla bych poradit. 9. ledna jsem vysadila antiko a měsíčky jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, 3 měsíce beru antikoncepci Lusienne, a teď mám 7 denní pauzu, je...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli když při 7 denní pauze dostanu menstruaci...

Antikoncepce

Dobrý den, Mám takový dotaz. Před čtyřmi dny mě bylo večer zle a zvracela jsem...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat kdy se mohu opět spolehnout na účinek HA když...

Antikoncepce

Dobrý den, vím, že je to hloupá chyba, ale v poslední době sem toho měla moc...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zapoměla jsem 3pilulky antikoncepce, a s přítelem...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na užívání HA. Začala jsem brát HA Bonadea,...

Antikoncepce

Dobrý den, už asi od 18 let beru antikoncepci Lindinette. Každý měsíc jsem v...

Antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně antikoncepce. Kamarádka bere antikonceci...

Antikoncepce

Dobry den, beru jiz 3roky Minervu, ale mam posledni dobou vykyvy nalad, gynekolog...

Antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás takový zvláštní dotaz. Zajímalo by mě, za jak dlouho...

Antikoncepce

Dobry den, brala jsem si v nedeli posledni prasek z plata antikoncepce a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Diagnóza Distorsio art

Dobrý den, dne 22.02.2016 mi byl klasifikována diagnóza:Distorsio art. TC I.dx.cum...

Zapomenutá pilulka


Vysvětlení EEG

Dobry den muzete mi rict co tohle znamena vysetreni eeg posilam fotku

Bulka varlete


Bílé flíčky na uzdičce

Dobrý den už asi 14 dní mám bílé flíčky na uzdičce, Na dotek bolestive, horší...

Elevace jaterních parametrů

Dobrý den, mám dotaz ohledně zvýšených jaterních testů mého syna , na předoperačním...

Kožní hnisavý proces

dobrý večer před týdnem se mi udelala tvrdá bolestivá boule na koleni a oteklo...

Bolest žeber na levé straně

Dobrý den, už asi týden mě trápí krátkodobá bolest na levé straně žeber. Při...

Krev po stolici


Zvětšení tříselných lymfatických uzlin

: Dobrý den, už asi pul roku mám jakoby tlak, někdy i bolest v uzlinách v...

Vyrážka na penisu

Dobrý deň Mám 17 rokov a chcel by som sa spýtať na jeden problém, ktorý mám...

Bolest po vytržení zubu

Dobrý den pane doktore, v sobotu 13.12 jsem byl na trhání 7-tky v pravo dole.No...

Bolest bříška prstu ruky při dotyku.

Dobrý den, mám potíže s palcem a ukazovákem pravé ruky. Pociťuji nepříjemnou...

Problémy s trávením


Bulka na intimní partii

Dobrý den, nedávno se mi udělala bulka tam dole, zdá se mi že vyrostla a když...

Bolest klitorisu


Zolpinox?

A co se psychiky týče, tak bude působit zolpinox na moje vnímání podobně jako...

Časté nucení na stolici.

Dobrý den, v posledních dnech mám neustálé nucení vyměšování konečníkem, denně...

Nádor slinivky


Zvýšená hladina draslíku v krvi

Dobrý den pane doktore, na preventivní prohlídce mi byla zjištěná vysoká hladina...

Reklama
Zavřít