Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Antikoncepce Jan 6.1.2010

dobrý den,chtěl jsem se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění,jeden den si partnerka zapoměla vzít prášky.Děkuji Jan

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den! U většiny hormonálních antikoncepčních prostředků platí, že pokud zapomenete (vaše partnerka) spolknout tabletku a uplynulo více než 12 hodin od doby, kdy měla být tableta užita, spolehlivost antikoncepce může být snížena - může tedy dojít k otěhotnění. Z tohoto důvodu je vhodné až do konce cyklu používat ještě jinou antikoncepční metodu např. kondom. Hezký den.

Související dotazy

Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den, mám tří letého syna, a teď by jsme s manželem chtěli další dítě....

Antikoncepce

Dobry den, uzivam antikoncepci Lyndinette 20, brala jsem celé platíčko, následně...

Antikoncepce

Dobrý den , začínám brát poprvé antikoncepci (Luisea) a chci se zeptat za jak...

Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Mywy už skoro rok, vždy jsem jí brala/beru pravidělně...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,ve čvtrtek (1.11.12)jsem dobrala první platíčko...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych začít užívat hormonální antikoncepci Trinovum, ale nevím...

Antikoncepce

Dobrý den, začala jsem užívat antikoncepci Lindynette 20 mimo cyklus (začal...

Antikoncepce

Dobrý den, prosím Vás, minulou neděli v prvni den menstruace jsem začala brát...

Antikoncepce

Dobrý den má takový problém, vždy večr beru antikncepci minulý víkend jsem ale...

Antikoncepce

Dobry den, chtěla bych se zeptat. Nejdříve jsem brala HA Clormetin, hned jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, je všechna antikoncepce od značky Cilest stejná?

Antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat, menzes se mi zpozdil o 4dny a doktor mi napsal...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda se dá u antikoncepce spojit třeba jen...

Antikoncepce

DObrý den, chtěla jsem se zeptat...uživam antikoncepci Belaru již 2 měsíc bez...

Antikoncepce

Dobry den je mi 22 let a chci zacit uzivat HA lekar mi predepsal lindynette...

Antikoncepce

Dobrý den. Už více jak rok beru antikoncepci Yadine a neměla jsem žádný problém....

Antikoncepce

Dobrý den, je mi 19, 3 roky jsem brala Mercylon a nyní bych ráda vysadila....

Antikoncepce

Dobrý den Chtěla by jsem se zeptat jestli mi můj gynekolog vysvětlil správně...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost, že při užívání 2...

Antikoncepce

Dobrý den,mám 16měs. dceru,kterou ještě kojím,ale jen 3x za den.Doktor mi předepsal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Lupavý či skákavý prst.

Dobrý den, již několik dní mám takový divný pocit v pravém palci, Občas v něm...

Alopecie areata

Dobrý den, již delší dobu mám problém s růsty vousů, postupem času se z menších...

Hodnoty Hb v těhotenství a užívání železa

Dobrý den, při těhotenských odběrech ve 30. týdnu mi byla zjištěna hodnota Hb...

Alergie na sperma a braní Prednisonu v těhotenství

Dobrý den, v Podolí mi byla diagnostikována alergie na sperma. Brala jsem dva...

Bolest spánkového svalu

Dobrý den, již rok se léčím s krční páteří, mám blokaci C3 a C4, chodím 2x...

Vyšetření gastroskopie


Indometacin

Uzivam indometacin (2x denne) na intenzivni a velmi bolestive krece pri menzesu...

Velký červený flek po bodnutí vosou

Hezký den, již více jak týden mám na boku velký červený flek, který vůbec nemizí....

Bulky v podpaží

Dobrý den, mám takový problém, cca před 2-3 měsíci se mi objevily uzliny...

Zánět očních víček

Dobrý den, mám přední blefaritidu asi 25 let. Asi tak jednou za dva měsíce víčka...

Artróza

MAM ARTROZU 4 STUPNE CO PRO ME OBNAŠI VISKOSU PLEMENTACI DO KOLEN JSEM...

Bolest zad a dušnost


LÉČBA PO INFARKTU ?

DOBRÝ DEN, RÁDA BYCH VÁS POŽÁDALA O RADU, PŘÍPADNĚ DALŠÍM POSTUPU LÉČBY, JEDNÁ...

Tmavá stolice


Fialovějící prsty na nohou

Dobrý den, mám dotaz ohledně fialovění prstů u nohou. Je to zvláště po pobytu...

Stydké pysky

Je možné, že malé stydké pysky se v průběhu života zvětší, vytáhnou a to kvůli...

Krev ve stolici při infekčním průjmu


Přeskakování srdce

Dobrý den, můj problém(asi extrasystoly) trvá již cca 15 let. Srdce mi vynechá...

Ucpaná jedna nosní dírka


Zvětšené uzliny na krku


Reklama