Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Vnitřní lékařství Ela 14.3.2017

Dobrý den, beru antikoncepci Leverette uz přes 5 měsíců. Ted jsem zacala brat jeste Biseptol (2tbl po 12hod.) Muze Biseptol snizit účinek antikoncepce? Pani doktorka, ktera mi Biseptol predepisovala o tom ze beru HA vi a nic nerikala. Na pribalovem letaku se o Biseptolu take nepise, ze mi mohl účinek HA snizit, presto se chci zeptat a mit jistotu. Jak to tedy je?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zdeňka Janoušková


Dobrý den. Nemusíte se bát o účinnost antikoncepčního účinku. Biseptol ochranný efekt antikoncepčních pilulek nesnižuje. S pozdravem Dr. Janoušková

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Pěkný den, chtěla bych se zeptat, jak velké je riziko otěhotnění pokud jsem...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na můj dotaz. Nedávno jsem začala brát...

Antikoncepce

Dobrý den, při braní první pilulky antikoncepce jsem měla průjem a náhradní...

Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych požádala o doporučení hormonální antikoncepce - jsem bezdětná,...

Antikoncepce

Dobry den,chtěla jsem se zeptat jsem po operaci žaludku,vše v pohode,operace...

Antikoncepce

Dobrý den, když jsem zapíjela antikoncepci rozpustil se mi prášek v ústech před...

Antikoncepce

Dobrý den, psala jsem Vám kvůli průjmu při první pilulce, chtěla bych jen doplnit,...

Antikoncepce

Již 3 roky beru HA Yadine před 3 týdny sem brala antobiotika, protože sem měla...

Antikoncepce

Dobrý den, je mi 27 let. HA jsem brala 8let, neprve Pramino, pak Vreya, nikdy...

Antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci pramino a po dobrání jednoho plata antikoncepce...

Antikoncepce

Dobrý den.. moje přítelkyně chce posunot menstruaci o měsíc (pomocí HA) minule...

Antikoncepce

Dobry den, uzivam pillky jeanine. ve tretim tydnu jsem vzala pilulku asi o 14...

Antikoncepce

Dobrý den, teprve rok užívám HA, zatím jsem zůstala u první, kterou jsem zkusila...

Antikoncepce

Dobrý den, před měsíce, jsem si v pátek (v 8 hodin ráno) zapomněla vzít první...

Antikoncepce

Dobrý den,chci se zeptat zda je spolehlivá antikoncepce pouze spermicidní krém+přerušovaná...

Antikoncepce

dobry den,zajimalo by me od kdy jsem chráněná před otehotněnim kdyz jsem antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala, na možná hloupý dotaz. Když zapiji prášek,...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci. Je mi 19 let...

Antikoncepce

Dobrý den, poslední dobou mám uvnitř pochvy jakési bílé povlaky. Moje gynekoložka...

Antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Nasadila jsem antikincepci po xletech a dneska...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Alkohol po antibioticích

Dobrý den Kdy je možné po dobráni Xorimax 500 požít alkohol Děkuji

Bolest kolene

Dobrý den.pane doktore mám dotaz o co by se mohlo jednat .Před čtrnácti dny...

Boule na nártu

Dobrý večer už asi půl roku mám na nártu bouli která začíná bolet,bolí mě to...

Furolin a alkohol


Hnisavé vřídky ve vlasech

Dobrý den, několik let se mi dělají hnisavé vřídky ve vlasech, které jsou dost...

Lepidla na zubní můstky

Dobrý den,ráda bych se zeptala jaká lepidla,můžu použít na přilepení zubního...

Bulka v prsu

Dobrý den, mám se bát, když je bulka v prsu citlivá a již dva měsíce nemizí?...

Zvětšené uzliny krku

Dobrý den, chtěla jsem se poradit. Na krku mám asi 15 let 2 uzliny velikosti...

Správný tep

Dobrý den,jsem těhotná 18+3 a u doktora mi naměřily vyšší tlak,ted si ho chci...

Se mi chtělo po Guajacuranu spát

Dobrý den, zapsala jsem si do rozvrhu jeden předmět z třetího ročníku. Dnes...

Zácpa

Pred cca tydnem sem byla na operaci. Pul dne v narkoze. Pote asi 4 dny jsem...

Bolest uvnitř kotníku

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, asi 4 měsíce mě křečovitě bolí kotník,...

Zánět kůže penisu

Dobrý den Již 3 dny mám problem s uzdičkou provozoval jsem sex každý den někdy...

Možnost otěhotnění


Bolest zad a varlete

dobrý den , už asi týden me bolí záda v bederní částí společně s levým varletem,...

Opakované záněty v těle

Mám neustále zdravotní problémy , většinou záněty nějaké oblasti , trpěla jsem...

Předkožka, obřízka

Měl bych dotaz ohledně dlouhé předkožky. Vždycky jsem si myslel, že mám dlouhou...

Dezinfekční vložka v zubu a bolesti

Dobrý den, prosím o radu, mám v zubu dezinfekční vložku a za 14 dní mam jít...

Dávka Norethisteronu pro posunutí menstruace

Je mi 14, mám od svého lékaře předepsaný Norethisteron na posunutí menstruace....

Ďolíček v bradě

Dobrý den, ráda bych věděla, zda se dá ďolík v bradě odstranit i jiným způsobem,...

Reklama
Zavřít