Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Antikoncepce

Jiri 6.12.2017

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaká je pravděpodobnost otěhotnění, pokud žena správně užívá hormonální antikoncepci a navíc provozuje přerušovanou soulož? A mohou léky (např. proti bolesti) snížit účinnost HA?
Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Dobrý večer, pane Jiří, pravděpodobnost otěhotnění je nízká v řádu 1-3% pokud žena užívá správně hormonální antikoncepci, pokud je soulož přerušovaná, tak je to samozřejmě také faktor snižující pravděpodobnost. Analgetika by na účinnost antikoncepce neměla mít vliv.S pozdravem.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den, již před rokem jsem si zašla pro antikoncepci,...
Antikoncepce
Dobrý den,jsem po operaci srdce náhrada mitrální chlopně...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den, moje přítelkyně užívala antikoncepci a těsně dva dny před menstruací...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Přítelkyně používá HA a řekla mi že ji párkrát...

ANTIKONCEPCE

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antikonceptci ovlivní nějaký prášky třeba...

Antikoncepce

Dobry den, mam dotaz, nevim jak se mi to povedlo ale rano jsem sahla misto po...

Antikoncepce

Dobrý den, už 4roky mám injekční ant.bepa provera a poslední dva měsíce mám...

Antikoncepce

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci cca necelý rok. S přítelem...

Antikoncepce

Dobrý den,už jsem jednou psala,ale otázka se mi nezobrazila celá...takže opětovně:)Přecházím...

Antikoncepce

Dobrý den,užívám antikoncepci yadine,mám větší nadváhu,lékař mi předepsal léky...

Antikoncepce

dobrý den, prosím o radu. beru antikoncepci belara. od 2.do 11.6. jsem brala...

Antikoncepce

Dobrý den paní doktorko,chtěla jsem se zeptat,užívám HA Lyndinette 20 3 měsíce...

Antikoncepce

Dobry den chtěla bych se zeptat zda po dobrení antikoncepce a ukončeni 7 denni...

Antikoncepce

Začala jsem brát uplne poprvy antikoncepci nyssiela a chtěla bych se zeptat...

Antikoncepce

Dobrý den prosím vas chci se zeptatda týdny beru antikoncepci eloine dnes to...

Antikoncepce

krásný de paní doktorko. měla bych na váš dotaz. v pondělí mi končí šestinedělí...

Antikoncepce

Dobrý den, je mi 46 let a chtěla jsem se zeptat zda existuje nějaká antikoncepce,...

Antikoncepce

Dobrý den, Užívám antikoncepci Lindynette 20. Kvůli dovolené u moře jsem si...

Antikoncepce

Dobry den, je mi 20 let a 4 roky beru HA. Vše je v pořádku, jen jsem zaznamenala...

Antikoncepce

Dobry den, uzivam antikoncepci Yossefine. Ziji v zahranici, kde tato antikoncepce...

Antikoncepce

Zdravím. Mohu se prosím zeptat kdy mam začít brát antikoncepci Eloine? V "navodu...

Antikoncepce

Dobrý den, Chtěla bych Vás poprosit o pár informací ohledně antikoncepce....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Risperidon Orion

Dobrý den paní doktorko, velmi bych Vás prosila o nějaké informace ohledně léku...

Svědění konečníku

Dobrý den, mám dotaz. Již delší dobu mě trápí svědění konečníku, občas mi...

Riziko nakažení od nosiče MRSA v nose a krku


Plesnivý jogurt

Dobrý den. Je mi 15 let a k snídani jsem si dal jogurt. Chutnal dobře a když...

Červená vyrážka žaludu

Dobrý deň. Na penise sa mi objavili nejaké vyrážky, červené. Sú mierne svrbivé....

Flíčky po štípancích

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. V létě jsem byla dost poštípaná...

Bolesti žaludku


Zápach z úst od žaludku?

Dobrý den, Mám takový problém, kterého si všímá hlavně můj přítel. Říká, že...

Problém s penisem

Dobrý den. Asi dva měsíce mám problém nejspíše s nějakou plísní na penisu....

Vřed nad penisem

Dobry den,chci se zeptat nad penisem cca 2,5cm se mi udelal cerveny pupinek...

Mohly by být bolesti očí od štítné žlázy?


Hysterektomie

Je mi 50 let stále pravidelně menstuuji. Za 3 týdny mám jít na hysterektomii,...

Bolest bederní části zad

Dobrý den, po větším fyzickém vypětí se u mě objevila bolest zad, která přetrvává...

Paralen a Euthyrox, předávkování

Stane se mi něco po snědení čtyř paralenů a přibližně 12 euthyroxů?

Přepažená blána

Dobrý den Je mi 17 let s s přítelem by jsme se chtěli pokusit o náš první pohlavní...

Tlak v dásni

Dobrý den, Dásně mě nebolí, nekrvácí a mají normální barvu, ale dolejší zub...

Mykóza

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Váš názor u následujícího. Můj přítel...

Papily jazyka

Dobrý den, objevil jsem na jazyku divné výrustky, takové boláčky. Jsou tvrdé...

Nitroděložní kulička IUB™ SCu300B MIDI

Dobrý den, je mi 33 let, dítě zatím neplánuji. Teď jsem měla 2x nitroděložní...

Svědění a citlivost bradavek

Dobrý den, už asi týden mě svědí obě bradavky (pravá více). Když se chci poškrabat...

Zavřít reklamu