Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce

Gynekologie Veronika 4.9.2012

Dobrý den, může být ovlivněn účinek antikoncepce( Foxinette) se společným užíváním norethisteronu?

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, nebude ovlivněn. Norethisteron je součástí antikoncepčních pilulek (některých)

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli pravidelně...
Antikoncepce
Dobrý den, Beru antikoncepci lyndinette a brala jsem...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat na vhodnou antikoncepci....
Antikoncepce
Je možné brát antikoncepci, běžně dostávat menstruaci...
Antikoncepce
Dobrý den, vím že antikoncepce je aby jsme neotěhotněli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce

Dobrý den nějakou náhodou jsem si Zapoměla vzít 3 tabletky antikoncepce v prvním...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se na Vás obrátit s mým dotazem. Začala jsem brát antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, chci se jen zeptat, pokud beru léky na oddálení menstruace, pokrývají...

Antikoncepce

Dobrý den, prosím Vás co se stane když nedoberu poslední dva prášky HA? Nabourá...

Antikoncepce

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaká je možnost otěhotnění. Beru antikoncepci...

Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Lyndynette 20 a dnes mi končí sedmi denní pauza...

Antikoncepce

Dobrý den, první měsíc užívám antikoncepci Yosefinne. Každý den jsem si tabletku...

Antikoncepce

Dobrý den. Užívám antikoncepci Daylla a nyni jsem začala užívat druhé platíčko...

Antikoncepce

Dobrý den, 5.3 jsem měla nechráněný pohlavní styk, v ten den jsem si vzala 10...

Antikoncepce

Dobrý den paní doktorko. Mám problém s užíváním antikoncepce. Nemám poslední...

Antikoncepce

Záhadně se mi ztratilo platíčko antikoncepce. Poslední ze tří a chyběl mi tam...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je dobré vysadit antikoncepci před přechodem.Beru...

Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dělala jsem si těhotenský test 48 dní po možném...

Antikoncepce

Dobrý den muže mi obvodní lékařka předepsat antikoncepci když je můj gynekolog...

Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli nevadí když bych začla dneska brát třetí...

Antikoncepce

Dobrý den,mam dotaz ohledně abtikoncepce a následně pohlavního styku. V prvním...

Antikoncepce

Dobrý den, paníe doktore, vím, že je to pořád dokola, ale potřebuju se ujistit.....

Antikoncepce

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat: dcera-17 let bere antikoncepci 3 měsíc...

Antikoncepce

Dobrý den, chci se Vás zeptat, jestli je na trhu v ČR nějaká antikoncepce,...

Antikoncepce

Dobrý den, nyní 3 měsíc užívám antikoncepci Minisiston. Po sedmidenní pauze...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Záněty močových cest, pálení močové sliznice

Dobry den, mam uz nekolika let opakovane zanety mocovych cest. Skousela jsem...

Bolest na hrudi - pohyb, dýchání

Dobrý den,jmenuji se Tomáš a je mi 23 let,už asi 3 týdny mě trápí svíravá bolest...

Opakovaná infekce vedlejších nosních dutin


Dítě nejí a nepije

Dobrý den, dcerka 3,5 roku stále odmítá sama jíst, má velmi jednoduchý jídelníček...

Bolest hrudní páteře - angina pectoris ?

Dobry den, posledne 2 mesiace mavam slabe bolesti v oblasti hrudnej chrbtice...

Akcesorni slezina

Dobry den, Memu rocnimu diteti zjistili, ze ma Akcesorni slezinu. Muze to zpusobovat...

Bolest při polykání

Dobrý den, už třetí den mám tupou bolest pod spodní části hrudní kosti. Usuzuji...

Ložisko v plicích u maminky


Elicea

Dobrý den, již týden beru 5 mg přípravku Elicea kvůli zažívacím potížím. Už...

Kombinace klacid a metronidazol

Zdravím, od pondělí beru antibiotika KLACID (clarithromycinum; na 7 dní), které...

Letrox a menstruace

Dobrý den chci se zeptat dostala jsem menstruaci 15.4 trvala do 22 .4 a teď...

Koleno po ask

Dobrý den, rád bych se prosim zeptal, absolvoval jsem artroskopii pro podezření...

Xorimax

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je bezpečné u antibiotik Xorimax...

Pojistné plnění u vody v koleni

Dobry den chci se zeptat zda pojistovna vyplaci penize za vodu v koleni Dekuji...

Bolest nohou kolem kotníku

Dobrý den, od srpna loňského roku mě bolí nohy v nártu až nad kotník,jsou to...

Zápach z úst jako po alkoholu


Rozbor krve u praktické lékařky

Dobrý den, je mně 62 roků, 176/78 a na pravidelné preventivní prohlídce u své...

Lze nějak zbavit ošklivých krvavých fleků pod kůži a co to vlastně je?

Dobrý den. Můžete mi prosím poradit, zda se lze nějak zbavit osklivych krvavých...

Výtok

Dobrý den,jsem v 36tt a asi uz 4 týden mam jiný výtok. Předtím jsem trpěla hodně...

Bolest krku v oblasti ohryzku


Reklama
Zavřít