Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Antikoncepce a antibiotika

Gynekologie Monika 13.2.2015

Dobrý den, beru antikoncepci Regisha. Nyní mám angínu a brala jsem antibiotika Ospen 1500, nemoc se mi vrátila a teď beru Xorimax 500mg. Snižují tyto atb účinnost antikoncepce?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Antibiotika snižují účinek antikoncepce méně než se traduje pokud chcete mít absolutní jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom.
Příjemný den

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, ráda bych se zeptala na ovlivnění antikoncepce pomocí antibiotik....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, pravidelně užívám antikoncepci Lunafem a dostala jsem předepsané...

Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, dnes jsem měla pohlavní styk, přes den mi byla diagnostikována nemoc...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Klacid SR 500 snižují účinnost...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den. Včera mi lékařka předepsala antibiotika Fromilid na angínu. Chtěla...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den. Beru antikoncepci Evellien uz 10 let. Teď jsem dostala atb Xorimax...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den chtela jsem se zeptat beru antikoncepci lindinette a ted jsem začala...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, uzivam ha lindynette 20 a nyni take uzivam Ospen 1500. Chci se zeptat...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mají antibiotika Dalacin C nějaký vliv...

Antikoncepce a antibiotika

Dobry den. Chci se zeptat. Ovlivnuji antibiotika amoksiklav ucinnost antikoncepse...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Mistra pravidelně již třetí měsíc, ale do toho...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Nyní beru antibiotika Klacid 500 a u toho...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak se ovlivňují antibiotika s antikoncepcí....

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat, jak dlouho po dobrání antibiotik se musím chránit...

Antikoncepce a antibiotika

Beru antibiotika azitrox 500, může to mít nějaký vliv na antikoncepci?

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, beru antikoncepci Sunya a momnetálně i antibiotika Ospen...a tak...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, Dnes jsem dostala antibiotika Ciplox 250 na zánět močového měchýře,...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: dobrala jsem antibiotika Biseptol (13.9.)...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den pane doktore, před necelými třema týdny jsme začala po roce a půl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úzkostná porucha

Dobry den, obracim se na vas s dotazem. Je mi 36 let, prave jsem prodelala...

Kyselo v ústech a časté močení

Dobrý den, chci vás požádat o radu, asi posledních 5 dní mám problém kdy prakticky...

Ekzém penisu

Dobrý den, už delší dobu mě trápí svědění penisu.. Občas se to zlepší, ale...

V březnu jsem měla bolesti v krku při polykání,bolesti na hrudi

Dobrý den, V březnu jsem měla bolesti v krku při polykání,bolesti na hrudi.Lékařka...

Kožní vyrážka

Dobrý den mam dotaz mam znizenou funkci stitní zlazy beru Letrox 100jednu denne...

Kalcifikace

Dobrý den, na ortopedii mi na základě rentgenu diagnostikovali kalcifikaci...

Bolest pod žebry

Dobrý den, již delší dobu mě bolívá při nádechu pod žebry na pravé straně v...

Vývojová dyplazie kyčle

Dobrý den, můžete mi, prosím, jako laikovi podrobněji vysvětlit, oč se v této...

Neustálé bušení srdce a únava

Dobrý den,již 4 měsíce mě trápí neustálé bušení srdce,zadýchávání se,únava a...

Krevní obraz - leukemie?

Dobrý den,ráda bych se zeptala,zda se jedná o leukemii při tomto nálezu krve: Leukocyty...

Rektokéla

Dobrý den, mám rektokélu, viditelnou pouze při defekaci - střevo se vyklenuje...

Pupínky penisu


Bolest v krku a bělavý povlak


Čepy na mandlích a chronická rýma

Dobrý den, mám takový problém v oblasti krku a nosu. Nutno ze začátku řict,...

Antikoncepce Bonadea


Loupající se zarudlá kůže (obličej)

Dobrý den, na obličeji mám už čtvrtým rokem zarudlá místa, na kterých se denně...

Dlouhodobý vlhký kašel u čtyřleté dcery

Dobrý den, mám 4 a půl letou dceru. Od srpna kašle, má vlhký kašel - je zahleněná....

Bolest C páteře

Dobrý den, od neděle večer mě bolí za levým okem, u spánku a trochu i hlava...

Konziliární vyšetření

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi konziliárním a klasickým vyšetřením? Konkrétně...

Bolest břicha

Dobry den, rada bych Vas pozadala o radu. Od odstraneni zlucniku 5/2013 pro...

Reklama
Zavřít