Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Antikoncepce a antibiotika

Antikoncepce Lůca . 2.1.2012 redakce uLékaře

dobrý den, chtěla bych se zeptat,Beru HA Yaz a včera jsem začla užívat i antibiotika Amoksiklav, tento týden mám dobýrat HA ( za 8 dní budu mít menstruaci )můžu v této době s antibotiky otěhotnět kdyby mi HA selhala :nevim: . Jak fungují plodné dny s antikoncepcí? :roll: díky

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Obecně se udává,že antibiotika snižují účinek antikoncepce,spíše se to ale týká například ATB Rifampicin , a u jiných antibiotik proti TBC u jiných je snížení efektu antikoncepce značně nadhodnoceno příjemný den

Související dotazy

Antibiotika a antikoncepce
Mám dotaz. Beru antibiotika Ospen 1000 a antikoncepci...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den. Ve středu mi doktorka napsala antibiotika...
Antikoncepce a antibiotiky
Dobry den, již 10 dní beru antibiotika Duomox 750 a...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, již 3 roky beru antikoncepci Sidretella...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a alkohol


Antikoncepce a aloe vera - snížený účinek?


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a Amoksiklav


Antikoncepce a anbiotika


Antikoncepce a anestezie


Antikoncepce a antibiltika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a Antibiotika


Antikoncepce a antibiotika


Antikoncepce a antibiotika

Dobry den, prosim Vas, jak ovlivnuji atb Ciphin 500 hormonalni antikoncepci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×